Nba

The Hawks verbluffen de Bucks in Game 1 van de oostelijke finales

Welke Film Te Zien?

De Atlanta Hawks stonden woensdagavond tegenover de Milwaukee Bucks voor Game 1 van de Eastern Conference-finale.

De strijd tussen twee topteams van het Oosten eindigde met het winnen van Game 1 over de Bucks door de Hawks.

De Hawks verbluften de Bucks, versloegen ze met 116-113 en namen een 1-0 voorsprong.

Trae Young liet een historisch optreden vallen voor de overwinning en kreeg hulp van John Collins samen met de game-winnaar van Clint Capela.

Aan de andere kant hielden Giannis Antetokounmpo en Jrue Holiday samen de Hawks de hele wedstrijd scherp.

Game 1 toonde A-level prestaties en inspanning van beide kanten, waardoor de serie erg spannend en interessant was.

De Bucks begonnen sterk en namen de leiding in de eerste helft, maar de Hawks keerden terug in het derde kwart en wonnen de wedstrijd.

Een sterke start van de Bucks in het eerste kwartaal.

De Bucks begonnen warm toen Brook Lopez de eerste emmer van de wedstrijd van achter de boog liet vallen.

Trae Young antwoordde snel terug met een floater en Capela liet een dunk vallen op Young's pass en de Hawks namen de leiding.

Maar de Bucks namen meteen de leiding. Ze toonden vervolgens geweldig teamwerk door de bal rond te spelen voordat Lopez een dunk op de pass van Giannis liet vallen.

Young kwam met een terugval op zijn eigen misser, waardoor de voorsprong weer op één punt werd teruggebracht.

Giannis maakte een overtreding, liet een emmer vallen aan de andere kant en liet ook een dunk vallen op de pass van Jrue Holiday.

Kevin Huerter kwam met een jump shot en de Hawks namen opnieuw de leiding.

Heen en weer gaand stonden ze halverwege het eerste kwart met 14-13.

hoe lang is golfer dustin johnson?

Giannis bedacht een dunk en Collins maakte een huppelende beweging naar de emmer.

Bobby Portis klopte een dompelpass van Holiday onderuit en de Bucks stonden 26-22 voor.

Vervolgens reed Holiday naar de rand en sloeg een eenhandige dunk neer die de bank ophitste.

Lou Williams voegde daarna een driepunter toe aan de overkant.

Het kwart eindigde op 28-25 met de Bucks op voorsprong.

In het tweede kwart kwamen de Bucks weer op voorsprong.

Giannis begon het kwart met een omgekeerde lay-up en de Bucks stonden op 34-28 twee minuten in het kwart.

Huerter draaide zich om en liet een trui vallen.

Vervolgens vond Antetokounmpo Khris Middleton voor een dunk aan de andere kant.

Ze waren 38-31 toen Giannis een floater liet vallen met nog 7:56 in het kwart.

Young antwoordde terug met een drijver aan de andere kant en liet een driepunter vallen op het volgende balbezit.

Hij voegde in zijn eentje nog een driepunter toe die leidde tot een 8-2 punt, waardoor de voorsprong ongeveer halverwege het kwart werd teruggebracht tot vier punten.

Capela voegde een dunk toe op Young's pass en de Hawks waren binnen twee punten.

Vervolgens maakte Middleton een fadeaway jumper aan de andere kant.

Huerter sloeg een driepunter neer en de Hawks namen een punt voorsprong. PJ Tucker voegde hierna een lay-up toe.

De Bucks namen een voorsprong van vijf punten toen Holiday een driepunter neerhaalde.

Young antwoordde snel terug met een lange tweepunter en Holiday sloeg een driepunter neer aan de andere kant.

Danilo Gallinari kwam met een driepunter en Holiday antwoordde met een drijver.

Het kwart eindigde 59-54 met de Bucks vijf punten voorsprong.

De Hawks maken een comeback in het derde kwart.

Ze waren 58-65 meer dan een minuut in het derde kwart.

Vervolgens reed Clint Capela naar de rand, maar Lopez blokkeerde hem en Giannis blokkeerde hem daarna.

Capela slaagde er uiteindelijk in de verdediging van Bucks te doorbreken en liet een lay-up vallen op het volgende balbezit.

Young's alley-oop naar Collins voor een dunk, bracht de wedstrijd in evenwicht op 65-65 met nog 9:18 in het kwart.

Vervolgens vond Holiday Giannis aan de andere kant voor een dunk, waardoor de Bucks op voorsprong kwamen.

Huerter liet echter een jumper vallen en de wedstrijd kwam opnieuw in evenwicht.

Collins kwam met een lay-up op de proppen nadat Young had gemist, waardoor de Hawks een voorsprong van vijf punten namen.

Holiday antwoordde met een dunk met één hand en Collins antwoordde met een dunk op Young's pass.

Young maakte een hookshot en de Hawks 83-75 met nog 2:48 in het kwart.

Holiday sloeg een driepunter neer en Young antwoordde terug met een driepunter.

Vervolgens voegde Holiday nog een driepunter toe en kwam Gallinari met een lange tweepunter aan de overkant.

De quarter eindigde op 88-85 en de Hawks maakten een comeback en namen de leiding.

In de slotseconden kwamen The Hawks op voorsprong.

In het vierde kwart ging de competitieve wedstrijd tussen beide teams weer verder.

Solomon Hill reed rechtstreeks naar de emmer en liet een dunk vallen om het kwartaal te beginnen.

Bryn Forbes tikte aan de overkant een driepunter neer.

Giannis wees Bogdan Bogdanovic op de rand af.

Vervolgens liet Holiday een jumper vallen en bracht de wedstrijd in evenwicht op 92-92 met nog minder dan acht minuten te spelen in het kwart.

Ze waren 98-96 minder dan zes minuten te gaan in het kwart toen Giannis een dunk op Middleton liet vallen om de wedstrijd opnieuw gelijk te trekken.

Giannis maakte een overtreding, liet een emmer vallen en de Bucks namen een voorsprong van 7 punten nadat Holiday een driepunter had neergehaald.

Collins tipte de misser van Huerter en Young maakte een hookshot en trok een overtreding.

Vervolgens blokkeerde Pat Connaughton Young aan de rand.

Giannis liet een dunk vallen op de pas van Holiday. Collins sloeg vervolgens een driepunter neer en sneed de voorsprong binnen een punt af.

Capela pakte een aanvallende rebound en liet een lay-up vallen en de Bucks namen een punt voorsprong.

Het kwart eindigde op 116-113 en de Hawks namen de leiding in Game 1.