Aston Villa 0-2 Tottenham: een teleurstellende avond op thuisturf

Villa begint te eindigen in de Europese race.

De positie halverwege april markeert een duidelijke verbetering in het Aston Villa-team. Het team overleefde het afgelopen seizoen met één punt.

Maar na een goede start van de campagne dreigt hun seizoen hen te isoleren.

Ze verloren ook veel Griekse inlichtingen en begrip in het derde kwartaal.

De Villa had niet de nodige toegang om de achterlijn van Tottenham lastig te vallen. Ondanks dat het beter werd getoond in de tweede helft.

De kant van Smith heeft slechts één van de laatste zes wedstrijden gewonnen zonder de beenblessure van Grealish.

De pre-match belofte van de manager dat de middenvelder definitief zal terugkeren na de interlandbreak van 3 april zal zijn team een ​​boost geven in de laatste 10 wedstrijden.

Uiteindelijk waren het twee fouten die de managers kosten. Zoals Villa nooit herstelde toen Moors viel Martinez onterecht aan. Terwijl Cash Kane onnodig aan de lijn ontsloeg.

Met hun hoop op een onverwachte Europese plek. Dat begint er somber uit te zien na het winnen van vier games in 15 games. Sinds tweede kerstdag komt de terugkeer van Grealish gewoon niet snel.

Als je fouten maakt zoals wij deden. En als je geen hoog niveau laat zien in het laatste derde deel, verlies je de wedstrijden, vertelde Villa-manager Smith Smith aan BBC Sport.

wat is er gebeurd met schlereth op espn

Ze hebben de nummers op de achterkant van de bal. Maar we gingen vaak de doos in.

Ook raakten we de eerste persoon of toonden we niet de vereiste kwaliteit. Dat is waarschijnlijk wat we op dit moment missen.

Betrokkenheid bij Kane's 30e doelpunt van het seizoen

Tottenham heeft zes Premier League-duels op rij gewonnen van Aston Villa.

De Spurs hebben hun laatste vijf competitiewedstrijden gewonnen, evenveel als aan het begin van 15 wedstrijden.

Het ongeslagen spel van Aston Villa is hun langste wedstrijd van het seizoen. Ze hebben net een doelpunt gescoord in die wedstrijden.

Harry Kane (Bron: Premier League)

Villa verzuimde in de eerste 45 minuten een keer te schieten tegen de Spurs. Het is voor het eerst sinds april 2014 dat ze dat in een thuiswedstrijd niet hebben gedaan.

Het team van Dean Smith heeft slechts 17% van de Premier League-wedstrijden gewonnen waarin Jack Grealish dit seizoen niet heeft gespeeld, vergeleken met een winstpercentage van 50% met hem in het team.

hoeveel verdient draymond groen?

Tottenham's Harry Kane is de eerste speler die dit seizoen direct betrokken is bij 30 goals.

Spurs reageren om de top vier hoop levend te houden.

Na een teleurstellende wedstrijd ten noorden van de Londense derby afgelopen weekend, viel het seizoen van Tottenham dramatisch in hun beschamende vertrek uit de Europa League.

Het leidde ertoe dat Mourinho de houding en inzet van zijn spelers in twijfel trok.

De Portugees, die naar verluidt moeite had om zijn baan te behouden, reageerde door zeven wijzigingen te noemen. Hij hoopte goede en nieuwe geesten naar Villa Park te brengen.

Met Gareth Bale die de bank hervat ondanks de afwezigheid van de geblesseerde Son Heung - minuten.

Arsenaal tegen Tottenham

Arsenaal vs. Tottenham (Bron: Premier League)

De club claimt de eerste trofee in 13 jaar in de League Cup-finale tegen Manchester City volgende maand.

Het veiligstellen van de top vier in de competitie is de enige manier waarop Mourinho dit seizoen de overwinning kan claimen. En bereiken wat nodig is een snelle reactie op zondag.

Na alle 120 minuten op donderdag te hebben gespeeld, werd Kane net achter Vinicius geplant en slaagde erin ruimte te vinden tussen de Villa-lijnen terwijl Spurs probeerde te openen tijdens de eerste helft van de kooi.

De aanvoerder van Engeland speelde een sleutelrol in Vinicius.

De aanvoerder van Engeland speelde een sleutelrol in de opener van Vinicius en scoorde de bal goed voor Moura voordat de Braziliaan het negende doelpunt van zijn team speelde, aangezien velen de Spurs in alle competities begonnen.

Moura voegde momentum en directheid toe aan het aanvallende spel van zijn team.

Maar de ongeslagen Spurs hadden moeite om het vereiste tweede doelpunt te vinden. Totdat de nalatige weddenschap van Cash Kane de kans gaf om het gat te dichten.

Lucus Moura

Lucas Moura van Tottenham (Bron: Premier League)

Dit heeft vertrouwen gegeven aan de kant van Mourinho, die de leiding heeft over het spel op de voorste voet en zal terugkeren na een interlandpauze van twee weken met meer te spelen, ondanks een week van pijn.

Manager Jose Mourinho zei dat het jammer was dat Tottenham doordeweeks hard moest werken.

Tijdens de Europa League presteerden ze naar eigen goeddunken goed om Aston Villa te verdedigen, die de Spurs in de top vier van de Premier League hield.

Ze werden geprezen als aanvoerder Hugo Lloris na een 3-0 nederlaag. De tweede etappe van de tweede etappe door Dinamo Zagreb op donderdag, toen Spurs een 2-0 overwinning verloor en hun hoop op kwalificatie voor de Champions League van het volgende seizoen op hun landstitel zette.

Ik heb mijn hart geopend als een jongen meer dan 20 jaar voetbal.

Carlos Vinicius ‘eerste wedstrijd en een beugel tussen Harry Kane in de tweede helft zorgde Tottenham voor het nodige antwoord om door te stoten naar de zesde plaats. Drie punten achterstand op Chelsea in de vierde.

Oké, daar ben ik blij mee, maar helaas hebben we een zware nederlaag nodig om onszelf te verdedigen, vertelde Mourinho aan BBC Sport.

Dit mag geen reactie zijn. Maar een eeuwige gemoedstoestand, een eeuwige ziel in de groep. Ik denk dat dat onze volgende uitdaging is – om dit niveau van inspanning, toewijding en zelfopoffering te hebben.

hoeveel is coach k waard?

Onafhankelijke resultaten, dit moet er altijd zijn om onze activiteiten te eren.

De mensen die van ons houden, de club en de fans. Ik ben bedroefd om te zien dat we deze ziel kunnen hebben, en we zijn niet in de laatste paar dagen hetzelfde te zijn.

Ik heb mijn hart geopend als een jongen meer dan 20 jaar voetbal. En veel ervaring. Het kan me schelen dat ze het hebben gedaan, en de volgende uitdaging als team doen we elke wedstrijd.

Een zachte grondruil tussen Lucas Moura en Kane na afkeuring door Villa-doelman Emiliano Martinez stelde Vinicius in staat de Spurs bijna 30 minuten op voorsprong te zetten.

En Kane vermeed een potentieel intimiderend einde van de wedstrijd aan zijn zijde, door Martinez ten onrechte te sturen met zijn penalty nadat hij een overtreding had begaan door Matty Cash.

Villa, die 17 punten achter de Spurs staat in de Europa League. Het lukte niet om een ​​schot te registreren tot de 58e minuut met aanvoerder Jack Grealish en de afwezigheid van Anwar el Ghazi.