Nba

Warriors enorm verlies voor Raptors zonder Steph en Draymond, Mavericks winnen hun derde opeenvolgende

Welke Film Te Zien?

Toen Golden State Warriors aan de wedstrijd begon tegen de Toronto Raptors, wisten ze dat het een zware nacht zou worden.

Als ze zonder hun hoofdrolspeler Steph Curry en ze opnieuw met slecht nieuws voor de wedstrijd.

Een andere sleutelspeler Draymond Green viel vlak voor de wedstrijd uit wegens een blessure.

Steph was al uitgeschakeld vanwege een aanhoudende stuitblessure, op dezelfde manier werd Green uitgesloten vanwege een verstuikte linkervinger.

Zonder Steph en Draymond vielen de Warriors jammerlijk ten prooi aan Raptors 130-77.

GSW begon sterk maar viel al snel uit elkaar.

Met twee van hun kernleden en All-Stars hadden de Dubs hun werk voor hen gedaan.

GSW's kleine aanvaller Andrew Wiggins begon sterk voor de Dubs toen hij 11 punten verloor in de eerste 12 minuten.

Zonder Steph en Draymond wankelen Warriors tegen Raptors

Zonder Steph en Draymond wankelen Warriors tegen Raptors (bron: nba.com )

Zijn inzet hield de Dubs binnen de score met de Raptors, die na het eerste kwart met 27-26 leidden.

michael strahan met wie is hij aan het daten?

Maar al snel begon GSW te wankelen in het tweede kwartaal.

Het team was in staat om slechts 16 punten te genereren in het kwartaal, terwijl Toronto 35 punten in het tweede kwartaal behaalde.

Ondertussen waren de Dubs in de verdediging niet in staat om Paschall Siakam van Raptors onder controle te krijgen, die 23 punten scoorde.

En onlangs verworven Gary Trent Jr. scoorde 17 punten en alleen al in de eerste helft samen 40 punten.

Aan de andere kant begon Wiggins van Warriors sterk en eindigde de eerste helft met 15. Terwijl andere Warriors-spelers de ring niet veel konden vinden om te scoren. Kelly Oubre Jr. was de enige andere Warrior die de eerste 24 minuten vijf punten haalde met zes punten. Evenzo scoorde Rookie-centrum James Wiseman negen punten en vijf rebounds. Terwijl Warriors ' 2020 draft pick Nico Mannion 10 punten en drie assists toevoegde. Eric Paschall liet ook negen punten vallen, zes rebounds, twee assists, een steal en één block in 23 minuten die hij speelde.

Raptors grote overwinning tegen de Warriors.

Ondertussen wonnen de Raptors met 130-77, hun grootste overwinning in de franchisegeschiedenis.
Voor de Raptors scoorde Pascal Sikkim 36 punten, 7 rebounds en 5 assists. Gary Trent Jr. liet 24 punten vallen, waaronder 5 rebounds en een assist. OG Anunboy maakte 21 punten, 3 rebounds en 2 assists. Evenzo scoorde Malachi Flynn 16 punten, 5 rebounds en 5 assists. Met het verlies van vrijdag heeft Golden State zes van hun laatste zeven wedstrijden verloren en staat het op de 10e plaats in de Western Conference.

De Warriors spelen zondag om de roadtrip tegen de Hawks in Atlanta af te sluiten.

Dallas Mavericks pakken de overwinning in de mijlpaalwedstrijd van coach Rick Carlisle.

Terwijl Mavericks tegen de New York Knicks speelde, was het de 1500e NBA-wedstrijd van de Mavs Coach Rick Carlisle.

Rick Carlise was echter niet aanwezig bij de wedstrijd omdat hij de ochtend positief testte op Covid-19.

Dallas betrad het veld onder coach Jamahl Mosley in plaats van Rick als waarnemend hoofdcoach.

Mosley was de afgelopen jaren finalist voor verschillende hoofdcoachposities.

Het was een geweldige kans voor Mosley om zijn kunnen te tonen en de Mavericks deden het geweldig onder zijn coaching.

Dallas buitenbeentjes wisten te winnen van de New York Knicks met 86-99 in de 1500e wedstrijd van Carlise.

Dallas Mavericks wint van New York Knicks

Dallas Mavericks wint van New York Knicks (bron: mavsmoneyball.com )

In het eerste kwart begonnen de Knicks sterk met een 13-2 run tijdens het kwart om af te sluiten met een resultaat van 25-22.

In het tweede kwartaal wonnen de buitenbeentjes van Dallas zijn punten toen het team een ​​gedeeltelijke 18-2 run behaalde tijdens het kwartaal en het maximale verschil (drie punten) aan het einde van het kwartaal markeerde.

Het kwart eindigde met een resultaat van 21-27. Hierna kwamen de spelers tot rust met een 46-49 voor de 1e helft.

In het derde kwart wisselde de voorsprong op het scorebord regelmatig, wat eindigde met een gelijkspel van 23-23 en een totaal van 69-72.

Uiteindelijk wisten de spelers van de Mavericks in de loop van het laatste kwartier flink te scoren en maakten ze de afstand met een 14-2 run.

Ze hadden een maximaal verschil van 15 punten en eindigden toen het kwart met een resultaat van 17-27.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met de overwinning van de Dallas Mavericks met een score van 86-99.

Tijdens de wedstrijd wonnen de Dallas Mavericks de overwinning toen Luka Doncic 26 punten, zeven assists en acht rebounds liet vallen.

Evenzo verloor de nieuw verworven Kristaps Porzingis 14 punten, een assist en acht rebounds.

Aan de andere kant scoorde de Knicks Julius Randle 14 punten, 11 assists en acht rebounds, en Alec Burks scoorde 20 punten, een assist en twee rebounds.

Vervolgens is de volgende ontmoeting van New York Knicks tegen Detroit Pistons in Little Caesars Arena.

Goed nieuws voor de Dallas Mavericks.

Ondertussen zal de volgende wedstrijd van Dallas buitenbeentjes zijn tegen Washington Wizards in Capital One Arena.

Vanaf nu heeft Rick Carlisle zich weer bij de Mavericks gevoegd voor hun reis naar Washington

Carlisle is drie maanden geleden volledig gevaccineerd, maar testte vrijdagochtend positief op het coronavirus in New York.

En hij ging veiligheidsprotocollen in in afwachting van de resultaten van verdere tests en miste zijn 1500e wedstrijd.

Hij zei vóór de wedstrijd dat hij hoopte dat zijn ochtendtest vals positief was.

In dit onverwachte jaar had ik vanmorgen een onverwachte positieve test, Carlisle.

Er is een kans en er is een hoop dat het een vals positief zal zijn.

Vervolgens zei waarnemend hoofdcoach van de Mavericks Jamahl Mosley dat Rick toestemming heeft gekregen om met ons mee te reizen naar D.C.

Vermoedelijk zal Carlisle zaterdag aan de zijlijn staan ​​tegen de Wizards.