Nba-Nieuws

USC UCLA en de staat Oregon van dezelfde conferentie, Pac-12 bereiken de elite acht in NCAA

Welke Film Te Zien?

De staat USC, UCLA en Oregon die deelneemt aan dezelfde conferentie (Pac-12), heeft de elite acht van de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division I bereikt.

De sweet 16 van het NCAA-toernooi eindigde op zondag en de teams die de elite acht bereikten zijn:

1. Houston Cougars Herenbasketbal van de Amerikaanse atletische conferentie.

2. Baylor Bears Basketball of Big-12-conferentie voor heren

hoe lang is Terry Bradshaw al getrouwd?

3. Arkansas Razorbacks Herenbasketbal van de Zuidoostelijke Conferentie.

4. Gonzaga Bulldogs Herenbasketbal van West-Coast Conference

5. Michigan Wolverines Herenbasketbal van Big Ten Conference

6. Oregan State Beavers Herenbasketbal van Pac-12 Conference

7. USC Trojans Herenbasketbal van Pac-12 Conference.

8. UCLA Bruins Herenbasketbal van Pac-12 Conference.

Elite Acht teams voor de laatste vier

Elite Acht teams voor de laatste vier (bron: twitter.com )

Houston Cougars won met 62-46 van de als achtste geplaatste Syracuse Orange in de Atlantische Oceaan en bereikte maandag de achtste elite.

Ondertussen versloeg Baylor de als eerste geplaatste Villanova Wildcats in Big-East Conference 62-51 om de elite acht te bereiken.

Evenzo versloeg Arkansas Razorbacks als 4e geplaatste Oral Roberts Golden Eagles in Summit league 72-70 om de elite acht te bereiken.

Evenzo speelde Gonzaga Bulldogs tegen de als tweede geplaatste Creighton Bluejays in Big East 83-65 en bereikte elite acht.

Michigan Wolverines bereikte vervolgens elite acht en versloeg de 2e plaats in de Atlantische kust, Florida State Seminoles met 76-58.

Oregan State Beavers versloeg de 1e plaats in Missouri Valley, Loyola Ramblers 65-58 score bereikte bijgevolg elite acht.

USC Trojans versloeg de 1e plaats in Pac-12 Oregon Ducks 82-68 en bereikte vervolgens elite acht vandaag.

Ten slotte versloeg UCLA Bruins op schokkende wijze de eerste plaats in de Southeastern Conference, Alabama Crimson Tide 88-78 en bereikte elite acht.

De magische run van de staat Oregon

Oregan State zette hun magische run voort in sweet 16 en werd het 1e team van Pac-12 om elite acht te bereiken.

Oregon State Basketball versloeg Loyola Ramblers met 65-58 in sweet-16 en bereikte voor het eerst sinds 1963 elite acht.

Oregon State speelde echt een goede verdediging om te winnen tegen Loyola. Een van de belangrijkste spelers in de overwinning was Ethan Thompson.

Oregon State basketbal Elite Acht gebonden na 65-58 overwinning op Loyola Chicago

Oregon State basketball Elite Eight gebonden na 65-58 overwinning op Loyola Chicago (bron: opb.org )

Hij scoorde 22 punten, 6-13 vanaf het veld en 8-8 vanaf de lijn en maakte ook 4 rebounds en assist.

Evenzo scoorde Warith Alatishe 10 punten en pakte 11 rebounds, waaronder twee assists in 26 minuten.

De magische run van Oregon State naar de Elite Eight begon in het Pac-12-toernooi toen ze achtereenvolgens UCLA, Oregon Ducks en Colorado versloegen om hun plek in het 2021 NCAA Tournament-veld te veroveren.

Vervolgens hebben ze in de 1e ronde van het NCAA-toernooi nummer 5 zaad Tennessee uitgeschakeld.

Vervolgens versloegen ze in het tweede toernooi ook de nummer 4 geplaatste Oklahoma State om de sweet 16 te bereiken.

En meest recent versloegen ze Loyola Ramblers met nummer 8 en bereikten ze de elite acht en zullen ze het opnemen tegen Houston Cougars met nummer 2 zaad.

Oregon State ontmoet Houston Cougars op maandagavond (29 maart) voor de wedstrijd om de laatste vier te bereiken.

Nr. 11 zaad UCLA versloeg op schokkende wijze No. 2 zaad Alabama Crimson

UCLA Bruins en Alabama stonden maandag tegenover elkaar in de hoop de elite acht te betreden.

De wedstrijd tussen de twee teams was spannend en intens, want er waren acht leiderswissels en elf gelijkspel.

Er was ook een wedstrijd-bindende zoemer-klopper aan het einde van de regelgeving, wat leidde tot overuren.

Aanvankelijk eindigde UCLA de eerste helft met een betere score dan de Tide 15-4 om een ​​voorsprong van 40-29 te nemen op weg naar de rust.

Vervolgens antwoordde Alabama in de tweede helft en scoorde de eerste 11 punten van de tweede helft om de zaken in iets minder dan vijf minuten op 40-40 te zetten.

Beide teams wisselden meerdere keren van leiding voor het einde van de reglementen.

Maar uiteindelijk pakten de Bruins de overwinning toen bewaker David Singleton zeven punten scoorde om het team in de verlenging naar de overwinning te leiden.

Guards Jaime Jaquez Jr. en Jules Bernard scoorden elk 17 punten voor hun team.

Evenzo leidde tweedejaars Tyger Campbell het team met vijf assists en scoorde 13 punten.

Terwijl eerstejaars Jaylen Clark een team-high negen rebounds neerhaalde en 3 punten scoorde in 18 minuten.

Nr. 11 UCLA verslaat nr. 2 Alabama

Nr. 11 UCLA verslaat nr. 2 Alabama (bron: Blekerreport.com )

wat is de volledige naam van tony romo?

Uiteindelijk bereikte UCLA voor het eerst sinds 2008 de elite acht.

De Bruins nemen het op dinsdagavond op tegen Michigan met de beste plaatsen voor een plek in de laatste vier van dit jaar.

USC gedomineerde Oregon Ducks

USC ging door naar de eerste Elite Eight-ronde in het NCAA-basketbaltoernooi voor heren sinds 2001.

Ze versloegen Oregon Ducks met nummer 7 zaad 82-68 en maakten uiteindelijk hun plek op de elite acht.

In de wedstrijd van maandag domineerde USC Oregon gedurende de hele wedstrijd.

Trojan's Isaiah White scoorde 22 punten, waaronder 5 rebounds en een assist.

Achter Isaiah scoorde Tahj Eaddy 20 punten met 3 rebounds en 3 assists die USC hielpen de overwinning te behalen.

We schrijven geschiedenis en het betekent gewoon veel voor dit programma, zei Isaiah White.

Als team zijn we gewoon super enthousiast en hebben we hiervoor gewerkt, dus ik ben blij dat het zijn vruchten afwerpt.

Trojaanse paarden worden wild terwijl USC-basketbal doorgaat naar Elite Eight

Trojaanse paarden gaan los als USC-basketbal doorgaat naar Elite Eight (bron: revantroy.com )

USC leidde het grootste deel van de weg, op een gegeven moment opende een kloof van 21 punten en eindigde de wedstrijd uiteindelijk met een eindscore van 82-68.

USC neemt het nu op dinsdag 30 maart op tegen de nummer 1 Gonzaga Bulldogs.

Volgens ESPN is dit de eerste keer dat twee teams 11 . gezaaid hebbeneof lager (nr. 11 UCLA en nr. 12 Oregon State) maakte de Elite Eight in hetzelfde toernooi.

Oregon State, gevolgd door UCLA Bruins en USC Trojans, bereikten voor het eerst sinds 2001 de elite acht van dezelfde conferentie.

En ook de Trojans en de Bruins zitten voor het eerst allebei tegelijk in de Elite Eight.

Als beide doorgaan, staan ​​ze tegenover elkaar in de Final Four.