Nba

Trae Young historische nacht bindt de serie voor de Hawks

Welke Film Te Zien?

De strijd tussen de Atlanta Hawks en de Philadelphia 76ers ging maandag verder.

Na het verliezen van opeenvolgende wedstrijden, wonnen de Hawks van de 76ers in Game 4 van hun Eastern Conference Semifinal-serie.

The Hawks versloeg de 76ers met 103-100 om de serie met 2-2 te binden achter Trae Young's historische nacht.

Hij werd de jongste speler ooit die 18 assists optekende in een play-offwedstrijd.

Trae leidde de Hawks, gevolgd door Bogdan Bogdanovic. Bovendien scoorden alle vijf de starters van Hawks in de dubbele cijfers.

Aan de andere kant leidde Tobias Harris de 76ers terwijl alle andere vijf starters in de dubbele cijfers scoorden.

Alle spelers van de 76ers scoorden in de wedstrijd tegen de Hawks.

De 76ers begonnen sterk en namen de leiding over de Hawks in de eerste helft, maar de Hawks herstelden zich in de tweede helft en pakten uiteindelijk de overwinning.

Het eerste kwart eindigde met de 76ers die de leiding namen over de Hawks.

Clint Capela begon het kwart met een lay-up op de pass van Youngs. Ben Simmons dompelde de misser van Harris onder en bracht de wedstrijd in evenwicht.

Bogdan Bogdanovic liet vervolgens snel een driepunter aan de andere kant vallen voor de voorsprong.

Capela voegde nog een emmer toe op Young's pass en nam een ​​voorsprong van vijf punten.

Ben Simmons kwam met een steal op de pass van John Collins naar Young en liet een luide dunk vallen in de overgang.

Ze waren 8-10 met nog 7:16 in de wedstrijd toen Kevin Huerter een jumper liet vallen.

Tobias Harris kwam met een springer en de 76ers namen de leiding bij het volgende balbezit.

Seth Curry sloeg een driepunter neer en Matisse Thybulle liet een dunk vallen op het volgende balbezit.

Dit alles leidde tot een 9-0 run voor de 76ers en een voorsprong van 7 punten met nog 2:37 in het eerste kwart.

Bogdanovic kwam met een turnaround jumper.

Ze waren 22-14 toen Curry naar de rand reed en een lay-up liet vallen met 1:36 over.

op welke positie speelde Joe Buck?

Onyeka Okongwu blokkeerde Thybulle aan de rand en het kwart eindigde op 28-20 met een voorsprong van acht punten voor de 76ers.

De 76ers bleven de leiding nemen in het tweede kwart.

Shake Milton zette Dwight Howard op voor een dunk om het tweede kwartaal te beginnen.

Trae Young bedacht een floater met nog 9:20 in het kwart.

Joel Embiid sloeg een driepunter neer op Curry's pass met nog 7:08 te gaan.

Simmons trok een overtreding en sloeg een lay-up neer.

Ze waren 38-32 toen Trae Young halverwege het kwart een driepunter liet vallen, waardoor de voorsprong werd teruggebracht tot drie punten.

Embiid liet een springer vallen en Young sloeg nog een driepunter neer.

Harris kwam met een driepunter en Embiid sloeg een jumper neer.

Maxey tikte een driepunter onderuit op Curry's pass.

Capela liet een dunk vallen op Young's pass aan de andere kant.

Ze waren 57-40 met nog 2:13 in het tweede kwart.

Curry sloeg een driepunter Thybulle's pass neer en de 76ers namen een voorsprong van 18 punten.

Bogdanovic liet een lay-up vallen en Curry versloeg een mid-range jumper onder een minuut te gaan in het kwart.

Kevin Huerter maakte van achter de driepuntslijn een drie met nog 7,6 in het kwart.

Het kwart eindigde 62-49 met de 76ers nog steeds aan de leiding met 13 punten.

De Hawks beginnen terug te stuiteren in het derde kwart.

Bogdanovic sloeg een driepunter neer en Harris antwoordde terug met een mid-range jumper.

Capela liet een lay-up vallen op de pass van Young en Curry antwoordde terug met een lange tweepunter.

Ze waren 66-56 toen Collins naar de rand reed en een dunk neerhaalde met 7:38 over in het kwart.

Huerter sloeg een driepunter neer en Harris liet een fadeaway-jumper over Huerter vallen.

Collins kreeg de aanvallende rebound en liet een dunk vallen.

De Hawks achtervolgden de 76ers nog steeds met 73-65 met nog minder dan vijf minuten te spelen toen Furkan Korkmaz een driepunter neerhaalde.

Collins liet snel een dunk vallen op de gemiste driepunter van Bogdanovic.

Okongwu bedacht een dunk op Young's pass.

Thybulled voegde snel een driepunter toe en breidde de voorsprong weer uit.

Young antwoordde meteen terug met een driepunter en het kwart eindigde op 80-82, waarbij de 76ers slechts een voorsprong van twee punten hadden.

De Hawks pakten de overwinning in het vierde kwart.

Bogdanovic begon het kwart met een driepunter en Howard liet aan de andere kant een dunk vallen.

Milton sloeg vervolgens een driepunter neer en de 76ers namen een voorsprong van vier punten.

Collins blokkeerde Harris precies bij de rand en Young liet een drijver aan de andere kant vallen.

Joel Embiid blokkeerde Bogdanovic aan de rand.

Ze waren allemaal gelijk op 92-92 toen Capela een dunk liet vallen met nog 5:15 in de wedstrijd om de leiding te nemen voor de Hawks.

Maar de 76ers namen de leiding direct terug en Korkmaz tikte een driepunter neer, waardoor de voorsprong werd vergroot.

Collins liet aan de andere kant een driepunter vallen.

Ze waren nek aan nek toen Young een floater liet vallen met 1:17 over in het spel.

Embiid miste een lay-up om de leiding te nemen met nog 7.8 over. Young trok een fout en sloeg beide vrije worpen neer.

Curry miste een driepunter om de wedstrijd in evenwicht te brengen, waardoor Atlanta Game 4 won en de reeks gelijk maakte.

Breng de historische nacht van Young.

Atlanta Hawks bond de serie met 2-2 achter de briljante prestatie van Trae Young die vanavond geschiedenis schreef.

Hij liet 25 punten en 18 assists vallen en pakte ook 4 rebounds.

Met deze prestatie wordt hij de NBA Fantasy Player of the Night.

Ik heb net gelezen wat de verdediging me geeft, zei Trae Young over het maken van het juiste spel.

En met 18 assists is hij nu de jongste speler ooit die 18 assists noteert in een Playoff-wedstrijd.

Bovendien is hij de eerste Atlanta Hawks-speler met 15 pluspunten en 15 plus assists in een play-offwedstrijd sinds Doc Rivers in mei 1988 16 punten en 18 assists gaf.

Trae Young is ook de eerste speler die ten minste 25 punten en 18 assists heeft behaald in een play-offwedstrijd sinds Tim Hardaway in mei 1991.

Naast Young verloor Bogdan Bogdanovic 20 pluspunten, scoorde 22 punten en pakte vijf rebounds.

Terwijl alle andere starters in dubbele cijfers scoorden.

voor wie speelt matt hasselbeck?

John Collins liet 14 punten en 12 rebounds double-double vallen, terwijl Clint Capela erin slaagde om 12 punten en 13 rebounds double-double te krijgen.

Kevin Huerter verloor 10 punten, 4 rebounds en 2 assists.

Tobias Harris versloeg Joel Embiid.

Aan de andere kant leidde Tobias Harris de 76ers, scoorde 20 punten, 5 rebounds en 2 assists.

Hij is de enige 76ers-speler die 20 punten scoort in dit spel.

Terwijl alle andere starters in dubbele cijfers scoorden en alle bankspelers punten scoorden.

Joel Embiid scoorde een double-double, liet 17 punten vallen en pakte 21 rebounds samen met 4 assists.

Evenzo scoorde Seth Curry 17 punten met 2 rebounds en 3 assists.

Ben Simmons liet nog een double-double vallen met 11 punten en 12 rebounds samen met 9 assists.

Terwijl Furkan Korkmaz 10 punten, 2 rebounds en een assist liet vallen.