Trae Young moet MRI ondergaan na enkelblessure in Game 3

Welke Film Te Zien?

Trae Young zet zijn naam al in de recordboeken en zijn optreden tegen grote namen wordt geprezen door de hele NBA.

Hij zet gekke optredens op tijdens deze play-offs. Maar nu voegde hij een ongelukkige en vreemde blessure onder zijn riem.

Young verliet het veld in de laatste seconden van het derde kwart nadat hij op de voet van de scheidsrechter stapte en zijn enkel kneep.

Young leverde een schitterende prestatie voor de blessure. Hij scoorde 14 punten in het eerste kwart.

En scoorde 30 punten voor de blessure.

Daarom boekte Young dit 'postseason' nu acht wedstrijden van 30 punten, waarmee Lebron James in één 'postseason' de op één na meest gespeelde speler van 22 jaar of jonger op gelijke hoogte bracht.

Maar na een blessure had hij, ondanks zijn terugkeer, geen invloed op het spel en de Hawks verloren van de Bucks met 113-102.

Zijn blessure is nog steeds een punt van zorg voor de Hawks.

voormalige Fox 2 Detroit-nieuwsankers

Volgens het rapport krijgt de Hawks-ster morgenochtend een MRI-scan.

Young eindigde Game 3, scoorde 35 punten en 4 assists, en leidde de Hawks in 39 minuten.

Trae Young vreemde blessure.

In de laatste minuut van het derde kwart liep Young een blessure op, niet door de tegenstander, maar door de scheidsrechter.

Toen Young de bal probeerde te passen, deed Jrue Holiday de bal van richting veranderen. En toen Young zich omdraaide om terug te rennen op het veld, stapte hij blijkbaar op de voet van de scheidsrechter.

Als gevolg daarvan verstuikte hij zijn enkel en bleef liggen terwijl het spel doorging.

Hij ging toen naar de locker met ongeveer 29 seconden te gaan in het spel.

Malika Andrews twitterde,Breng jongzit weer in de kleedkamer. Het leek alsof hij op de voet van een scheidsrechter stapte en zijn enkel kneep.

De Hawks hadden Young nu meer nodig dan wat dan ook, omdat ze zoveel mogelijk games moeten winnen.

Wat een slechte situatie voor de Hawks had kunnen zijn, werd niet ernstig toen de Hawks-ster vroeg in het vierde kwartaal terugkeerde naar de bank.

Trae Young keerde terug in het vierde kwartaal

Hij ging met de medische staf van de Hawks naar de kleedkamer en na controle werd bij hem een ​​enkelverstuiking vastgesteld, maar hij kreeg alle toestemming om terug te keren naar de wedstrijd.

Al snel keerde hij terug naar de bank.

Vervolgens keerde hij terug in de wedstrijd met 8:44 te gaan in het vierde kwartaal.

Nate McMillan zei dat de enkel van Trae Young pijnlijk was, nadat hij die verstuiking laat in het derde kwart had opgelopen. Young kwam uiteindelijk terug in de wedstrijd, maar kwam eruit met nog ongeveer een minuut te gaan.

Volgens een CBS-rapport moet het letsel de komende 48 uur, ondanks dat het is verholpen, nog steeds worden gecontroleerd.

Dus de kansen dat hij dinsdag in Game 4 speelt, zijn nog onzeker.

Met slechts één vrije dag voor de volgende wedstrijd, is zijn blessure nog steeds een punt van zorg voor de Hawks en de fans.

Meer nog vanwege het verlies in Game 3 voor de Bucks.

Jong belang voor de Hawks.

De Hawks verrassen de NBA dit naseizoen en zijn nu een van de favorieten om de NBA-finale van dit seizoen te winnen.

En dit alles werd mogelijk dankzij hun hoofdrolspeler Trae Young, die tijdens de play-offs waanzinnige optredens neerzet.

Hij is bezig met het opzetten en breken van records na records in elk van de games.

Zijn scorend vermogen en spelmakend vermogen helpen de Hawks bij het behalen van al deze successen.

Ze werden het team dat de nummer 1 Philadelphia 76ers versloeg, een van de grootste kanshebbers voor de NBA-finale.

En nu strijden No.3 voormalige MVP Giannis Antetokounmpo en de Milwaukee Bucks.

Ze voeren een geweldig gevecht tegen de Bucks en zullen hen zeker geen gemakkelijke overwinning geven.

En op weg naar Game 3 van de ECF, scoorde of assisteerde Young op 50,5 procent van de gemaakte velddoelpunten van de Hawks.

Hij had een carrière-high 48 punten in Game 1 en dat hielp de Hawks om hun eerste conferentiefinale te winnen.

Sinds ze in 1968 naar Atlanta verhuisden.

Zijn optreden is een drijvende kracht voor de Hawks om de Eastern Conference Finals te winnen.

Danilo Gallinari opBreng jong: Hij is onze beste speler, dus spelen zonder hem is moeilijk.

Het laatste rapport over de blessure van Young.

Volgens het Bleacher-rapport krijgt Trae Young morgenochtend een MRI op zijn enkel. Zijn plan is om Game 4 tegen Bucks te spelen.

Het is nu pijnlijk,Breng jong, aan de enkel die hij in de tweede helft van Game 3 verstuikte. Het doet pijn, voegde hij eraan toe.

Hij voegde eraan toe: Het is frustrerend. Ik ga zo veel mogelijk behandeling krijgen. Dat is het plan.

Trae Young blesseerde zijn enkel (bron: Twitter )

Trae Young heeft een behandeling gehad en hij zal morgen ook meer worden behandeld. Hij wil heel graag spelen en het kampioenschap winnen.

Alleen al zijn aanwezigheid heeft een grote impact op het spel van Hawks en elke ernstige blessure voor hem zal in de toekomst een enorm nadeel zijn.

Het zal dus interessant zijn om te zien hoe Young en de Hawks dinsdag terugvechten in Game 4.

De fans bidden voor zijn herstel en zijn terugkeer voor de volgende wedstrijd.

Zullen de Hawks een comeback maken of de Bucks nog een overwinning behalen in Game 4?