Team USA behaalt eindzege tegen team Spanje voor Olympische Spelen

Welke Film Te Zien?

Met de Olympische Spelen nadert, voltooit het basketbalteam voor heren van de VS de voorbereiding met de laatste oefenwedstrijd.

En voor de laatste oefenwedstrijd nam team USA het zondag op tegen team Spanje.

Door de eerste twee wedstrijden van de oefenwedstrijden te verliezen, sloot team USA het oefenduel uiteindelijk op een vrolijke noot af met opeenvolgende overwinningen.

Team USA versloeg Team Argentinië in de laatste wedstrijd.

Nu won team USA van team Spanje met 83-76 voordat het team op weg was naar Tokio voor de Olympische Spelen.

Damian Lillard leidde het team USA. Gevolgd door Kevin Durant, Keldon Johnson en Zach Lavine die ook in dubbele cijfers scoorden.

Aan de andere kant leidde Ricky Rubio team Spanje en scoorde game-high punten. Gevolgd door Willy Hernangomez en Marc Gasol, die samen met Ricky in de dubbele cijfers scoorden.

Team Spanje begon sterk aan de wedstrijd en nam de leiding in het eerste kwartaal, maar team USA maakte een comeback en won de wedstrijd aan het einde.

Het eerste kwartaal gaat naar team Spanje

Jayson Tatum nam het eerste schot van het eerste kwart en liet een fadeaway-jumper vallen.

Team Spanje antwoordde terug en nam zelfs de leiding over team USA voordat Damian Lillard een sprongschot vanaf de vrije worplijn liet vallen.

Draymond Green voegde nog een emmer toe en liet een springer vallen. Vervolgens kwam Damian met een driepunter.

Team USA nam halverwege het kwart een voorsprong van zes punten toen Kevin Durant Ricky Rubio aan de rand blokkeerde.

Ten slotte liet Rubio een jumper vallen en kwam met een assist op Usman Garuba voor een dunk bij het volgende balbezit.

Alex Abrines sloeg een springer neer en bracht de wedstrijd in evenwicht met 3:04 over in het kwart.

Sergio Rodriquez sloeg een driepunter neer en team Spanje nam de leiding.

Ze waren 12-10 met nog 2:12 in het kwart toen Pau Gasol een floater neerhaalde.

Durant antwoordde terug en liet een jumper aan de andere kant vallen. Terwijl Usman een lay-up liet vallen en daarbij ook een overtreding maakte.

Paul Gasol tipte Usman's vrije worp mis. Jeremy reed rechtstreeks naar de andere kant om een ​​lay-up te laten vallen.

Daarom eindigde het kwart op 18-14, waarbij team Spanje de leiding nam.

Team USA sneed de leiding in het tweede kwartaal.

Rudy Fernandez nam het eerste schot van het tweede kwart en schoot een driepunter neer.

Bam Adebayo antwoordde terug en liet een hookshot aan de andere kant vallen.

Willy Henangomez sloeg een springer neer, ondanks dat Adebayo hem bewaakte.

Keldon Johnson blokkeerde Usman Garuba aan de rand. Vervolgens sloeg Rudy een driepunter neer.

Aan de andere kant kwam Johnson met een driepunter op het verleden van Tatum als antwoord.

Ricky liet een springer vallen en team Spanje nam een ​​voorsprong van 8 punten. Durant antwoordde terug en sloeg een driepunter neer.

Vervolgens liet Rubio een jumper vallen op het volgende balbezit.

wat is het vermogen van rob gronkowski?

En Lillard antwoordde met een driepunter aan de andere kant.

Rubio liet opnieuw een emmer vallen, dit keer van achter de boog, wat team Spanje een voorsprong van 7 punten opleverde.

Aan de andere kant liet Kevin een fadeaway jumper vallen en maakte ook een overtreding in het proces.

Tatum bedacht een blokkade op Rubio aan de rand. Kevin Durant sloeg een driepunter neer en bracht de voorsprong terug naar vier punten.

Uiteindelijk eindigde het kwart op 38-36, waarbij team USA de voorsprong van team Spanje verkleinde tot twee punten voor het derde kwartaal.

Team USA maakt een dominante comeback in het derde kwartaal.

Rubio reed rechtstreeks naar de rand, liet een lay-up vallen als eerste schot van het derde kwart.

Vervolgens sloeg hij bij het volgende balbezit ook nog een springer neer.

Draymond Green antwoordde terug en sloeg een driepunter neer die sneller was dan de shotklok op Durant's pass.

Team Spanje met een voorsprong van slechts twee punten, Marc Gasol sloeg een drijver aan de andere kant omver.

Durant bedacht een blokkade op Usman aan de rand. Keldon liet een jumper vallen op het volgende balbezit.

Tatum pakte een rebound en vond Damian aan de overkant voor een driepunter. En tot slot nam Team USA de leiding.

Lillard vond Johnson voor een dunk.

Johnson liet een dunk vallen. (bron: Twitter )

Zach Lavine voegde nog een emmer toe aan het volgende balbezit en sloeg een driepunter neer.

Johnson voegde nog een emmer toe en sloeg een lay-up neer op de pass van Adebayo.

Team Spanje stond tien punten achter op team USA toen Marc Gasol een driepunter neerhaalde.

Daarom was team USA 57-50 tegen team Spanje, waarbij team USA een voorsprong van 7 punten nam in het derde kwartaal.

Team USA pakte de overwinning.

Zach Lavine nam het eerste schot van het vierde kwart en sloeg een driepunter neer.

Vervolgens kwam Willy met een block op Johnson aan de andere kant en liet ook een jumper vallen op het volgende balbezit.

Jeremy Grant antwoordde terug en sloeg een driepunter neer. Rodriguez liet aan de andere kant een driepunter vallen.

Hernangomez liet een lay-up vallen op de pass van Rodriguez en bracht de voorsprong van Team USA terug tot 8 punten.

Tatum liet halverwege het kwart een lay-up vallen op de pass van Green aan de andere kant.

Zach Lavine bedacht nog een emmer en sloeg een driepunter neer op de zoemer van de schotklok.

Durant sloeg toen een verspringer neer en team USA nam een ​​voorsprong van 11 punten.

Johnson liet een lay-up vallen op het volgende balbezit. Lavine reed naar de rand en sloeg een dunk neer.

Durant lob naar Lavine voor een dunk voegde nog een emmer toe voor team USA. Lillard sloeg een driepunter neer en team USA nam een ​​voorsprong van 16 punten.

Vervolgens liet Lillard een verspringer vallen met nog minder dan twee minuten te spelen in het kwart.

Willy tikte een driepunter uit de hoek en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 83-76.

Scorebord:

Damian Lillard leidde Team USA en scoorde 19 punten, 4 rebounds en 6 assists.

Kevin Durant volgde hem en verloor 14 punten, 2 rebounds en 2 assists.

Evenzo droeg Zach Lavine 13 punten, 2 rebounds en 2 assists bij.

Lavine dompelt het naar huis. (bron: Twitter )

Ondertussen leidde Keldon Johnson de bank van team USA, verloor 15 punten, 3 rebounds die ook in zijn eerste wedstrijd voor team USA nadat hij zich bij het team had aangesloten in plaats van Kevin Love.

Aan de andere kant leidde Ricky Rubio team Spanje en scoorde 23 punten en 3 rebounds.

Marc Gasol had 10 punten, 5 rebounds en 2 assists.

Ondertussen leidde Willy Hernangomez de bank van team Spanje, scoorde 11 punten en 3 rebounds.

De openingsceremonie op de Olympische Spelen van 2021 is op 23 juli. Terwijl het basketbaltoernooi voor heren twee dagen later op 25 juli begint en eindigt met de medaillewedstrijden op 6-7 augustus.