Het grote trio van Nets komt tot winst en neemt de leiding met 3-1

Welke Film Te Zien?

Het grote trio van Nets nam het op tegen de Celtics voor Game 4 in TD Garden, Boston.

De Celtics-fans joegen en joelen naar de spelers van Nets, vooral naar Kyrie Irving, elke keer dat ze de bal aanraakten.

Maar de Nets hielden de Celtics-fans het zwijgen op na het verslaan van de Celtics 141-126.

Het grote trio van Nets liet 84 plus punten vallen om de Nets te leiden om de Celtics te verslaan.

Als gevolg hiervan laten de Nets een gefranchised playoff-record vallen.

Aan de andere kant verloor Jayson Tatum ondanks het verlies 40 punten voor de Celtics.

In het eerste kwart namen de Nets Celtics de leiding.

Marcus Smart liet een driepunter vallen om het eerste kwart te beginnen. Tatum voegde hierna een driepunter toe.

naar welke middelbare school ging michael oher?

Ze waren 8-3 met ongeveer twee minuten in het kwart.

Joe Harris liet een lay-up vallen. Toen liet Marcus een driepunter vallen.

Kyrie Irving liet een lay-up vallen. Tatum draaide zich om en liet een vervaagde trui vallen.

Romeo Langford liet een dunk vallen.

Halverwege het kwart stonden ze 13-21, Kevin Durant liet toen een fadeaway jumper vallen.

Tatum liet een jump shot vallen en nam een ​​voorsprong van zeven punten.

Irving antwoordde terug met een driepunter.

Fournier maakte een overtreding en liet ook een emmer vallen.

En Durant trok een overtreding samen met een lay-up.

De Nets brachten de wedstrijd in evenwicht met 27-27 nadat Durant een dunk had laten vallen met nog 2:27 over in het kwart.

Payton Pritchard reed rechtstreeks naar de rand en liet een lay-up vallen.

Durant liet een jump shot vallen met nog 2,7 seconden in het kwart.

Het kwart eindigde met 33-34 en de Celtics namen een punt voorsprong.

In het tweede kwart kwamen de Nets op voorsprong.

Het kwart begon met de Nets die een emmer lieten vallen. Harden sloeg een driepunter neer en nam een ​​voorsprong van vier punten.

Ze waren 38-37 met nog 9:50 in het kwart.

Harden liet een dunk vallen en Tyler Johnson liet een jump shot vallen.

Joe Harris liet een driepunter vallen en Smart antwoordde terug met een sprongschot.

Harden schoot een lay-up en Jaylen voegde een jumpshot toe bij het volgende balbezit.

Irving liet een driepunter vallen.

Halverwege het kwart stonden ze 54-44 en de Nets namen de leiding.

Harden reed rechtstreeks naar de rand, liet een lay-up vallen en Irving voegde een lay-up toe bij het volgende balbezit.

De Celtics stonden met 10 punten achter de Nets toen Irving een driepunter liet vallen.

Terwijl Smart een trui liet vallen.

Ze waren 66-55 met nog 1:16 in het kwart, toen Durant een mid-range jumper neerhaalde.

Joe Harris liet een driepunter vallen met nog ongeveer 36 seconden te gaan in het kwart.

Thompson liet een jumper vallen en Harden liet een jump shot vallen met nog maar 8 seconden te gaan in het kwart.

Fournier antwoordde terug met een driepunter op de zoemer.

Het kwart eindigde op 73-60 en de Nets namen de leiding.

De Nets domineerden de Celtics.

Durant begon het kwartaal met een fadeaway-jumper.

Ze waren 78-61 met een minuut in het derde kwart, toen Tatum een ​​driepunter liet vallen.

Durant antwoordde terug met een driepunter. Joe Harris voegde een driepunter toe.

Tatum liet toen een dunk vallen.

KD ontkende Langford aan de rand, waardoor Blake Griffin een emmer aan de andere kant kreeg.

Vervolgens kwam Irving met een dunk op het volgende balbezit.

En Tatum antwoordde terug met een jumper.

Halverwege het kwart stonden ze met 94-70 en de Nets namen een voorsprong van 24.

Tatum kwam met een turn-around fade-away jumper. Fournier liet een sprongschot vallen.

Bruce Brown Jr. liet een sprongschot vallen op de stuiterpas van Durant.

Irving voegde een driepunter toe bij het volgende balbezit.

Durant sloeg een springer neer en nam een ​​voorsprong van 26 punten met nog 2:23 minuten te gaan in het kwart.

Ze waren 108-83 met nog minder dan twee minuten te spelen in het kwart.

Tatum liet een lay-up vallen en Durant antwoordde met een jumper.

Vervolgens sloeg Tatum een ​​driepunter neer en Aaron Nesmith een driepunter.

Het kwart eindigde in 112-91 en de Nets namen een voorsprong van 21 punten.

De Nets domineerden de Celtics en pakten de overwinning.

Irving liet een driepunter vallen om het kwart te beginnen en nog een driepunter rechtsback.

Nesmith antwoordde terug met een driepunter.

Fournier ontkende Irving, maar Harden liet een stap-back driepunter vallen.

Ze waren 121-195 met nog 9:22 in het kwartaal.

Romeo liet een driepunter vallen nadat Pritchard de bal had gestolen.

Durant liet back-to-back driepunter vallen en Pritchard antwoordde terug met een jumper.

Jabari Parker voegde nog een tweepunterbak toe.

Brown antwoordde terug met een sprongschot. En Tatum kwam snel met een trui.

Ze waren 133-112 met nog ongeveer vijf minuten te gaan in het vierde kwartaal.

Harden vond Bruce Brown voor een dunk en de Nets namen 19 punten voorsprong.

Pritchard liet een driepunter vallen.

Vervolgens brachten de Celtics de voorsprong terug tot 14 punten met nog minder dan twee minuten te spelen.

Harris voegde daarna een driepunter toe voor de Nets.

Vervolgens eindigde het kwart in 141-124, waarbij de Nets de Celtics versloegen en een 3-1 voorsprong namen.

Het Nets trio groot spel.

Kevin Durant, Kyrie Irving en James Harden zijn het grote trio van het internet.

Hun optreden vanavond domineerde de Celtics het hele kwartaal en leidde de Nets uiteindelijk naar een overwinning.

Ze gecombineerd voor 84 punten van de Nets score en 59 van het totaal aantal punten kwam in de eerste helft.

Kevin Durant leidde de Nets met een enorme score van 42 punten, 4 rebounds en 5 assists.

Kyrie Irving liet 39 punten en 11 rebounds vallen, samen met 2 assists.

Terwijl James Harden 23 punten liet vallen en een carrière-high 18 assists samen met 5 rebounds.

Joe Harris verloor 14 punten, 4 rebounds en 3 assists.

Ondertussen leidde Bruce Brown Jr. de bank van de Nets en scoorde 14 punten, 7 rebounds.

De Nets lieten een franchiserecord vallen met hun enorme score van 141 punten. Het grote trio stopt het gejoel van alle Celtics-fans met de overwinning en de enorme gecombineerde score van 80 plus punten.

Jayson Tatum scoort opnieuw enorm ondanks het verlies.

Aan de andere kant leidde Jayson Tatum de Celtics met 40 punten, 7 rebounds en 5 assists.

Gevolgd door Marcus Smart, die 16 punten, 6 rebounds en 9 assists liet vallen.

Evan Fournier verloor 16 punten en 2 assists.

Ondertussen leidde Payton Pritchard de bank van de Nets en scoorde 12 punten, 3 rebounds en 3 assists.

Evenzo verloor Aaron Nesmith 11 punten en Jabari Parker verloor 10 punten en 6 rebounds.