Amerikaans Voetbal

Manchester United 3-1 Aston Villa: City moet wachten op titel

Welke Film Te Zien?

Manchester United heeft bijna bevestigd dat ze in de top vier van de Premier League zullen staan. En het team heeft bevestigd dat hun rivalen Manchester City moeten wachten om kampioen te worden, aangezien ze van achteren komen om Aston Villa te verslaan in Villa Park.

Na het afsluiten van hun plaats in de Europa League-finale, ondanks het verlies van 3-2 in de tweede etappe van Roma op donderdag. De doelpunten in de tweede helft van Bruno Fernandes, Mason Greenwood.

En zijn vervanger Edinson Cavani zorgde ervoor dat de kant van Ole Gunnar Solskjaer één punt nodig had. Van de resterende vier wedstrijden om de plaats van de Champions League te verdedigen.

De overwinning van Villa zou de titel van City hebben geblokkeerd - zaterdag met 2-1 verslagen door Chelsea. En de schitterende afwerking van Bertrand Traore in de bovenhoek halverwege de eerste helft dreigde precies dat te doen.

Emiliano Martinez gelijk gemaakt met Greenwood en Marcus Rashford De inspanningen van United hadden aanvankelijk moeite om te reageren. Tegelijkertijd eindigde Dean Hendersonnder Ollie Watkins ' staking om Villa een moment voor rust te ontzeggen.

United kwam kort na de start van het seizoen tot een rally toen Fernandes een strafschop afvuurde.

Nadat Douglas Luiz een fout maakte op Paul Pogba en Greenwood een ommekeer van vier minuten voltooide. En toen zijn low-key staking de onderste plek vond.

De VAR-test met hands tegen Greenwood werd afgelast nadat Luiz de bal in de arm van de United-speler stuurde.

En de bezoekers wisten de druk van Villa uit het verleden te weerstaan. Ondanks het verlies van kapitein Harry Maguire vanwege een blessure voordat Cavani de overwinning behaalde in de laatste maanden.

In de drukke finale kreeg ook de Villa Watkins-spits een rode kaart. Voor een tweede boeking imitatie onder druk van doelman Henderson.

United heeft 10 punten achterstand op City, die als kampioen werd geselecteerd. Maar ze krijgen de kans om vier punten te pakken als ze het opnemen tegen Leicester en Liverpool voordat de volgende club speelt.

United vecht terug - opnieuw.

Met een vermoeiend navigatieplan voor de korte termijn maakte Solskjaer vier wijzigingen van een midweekreis naar Rome. In Rome, waar hij in acht dagen voor de tweede keer in vier dagen speelt.

Er ontstond een situatie nadat een competitiewedstrijd met Liverpool in het weekend was opgeschort vanwege protesten van fans.

Henderson, Marcus Rashford, Scott McTominay en Victor Lindelof begonnen in Villa Park. Daarentegen moest Lindelof zich krachtig verzetten tegen de opening van Traore. Er was weinig dat Henderson kon doen om zijn uitstekende aanval te stoppen.

Het was de tiende keer dit seizoen dat United een openingstreffer incasseerde in een Premier League-duel.

United vecht weer terug (Bron: Action Network)

Inderdaad, de ploeg van Solkjaer heeft dit seizoen vaker met 1-0 (14) verloren dan in het vorige seizoen (13). Maar verrassend genoeg blijven ze ongeslagen weg van huis na de recente strijd.

Met Cavani jagend op de bank nadat hij donderdag twee doelpunten had gescoord, vond United het aanvankelijk een uitdaging. Martinez testen ondanks het promoten van een bouwspel.

Maar ze werden beloond met de meest geavanceerde prestatie van de tweede helft. En toen Fernand schopte, zorgde hij voor een volledig onrustige zijtoon op de achtergrond.

Greenwood heeft zijn laatste claim ingediend om te worden opgenomen in de plannen voor het EK van Gareth Southgate. Voor zijn vijfde doelpunt in vijf Premier League-wedstrijden.

Hoewel het vroege vertrek van Maguire na een botsing met Anwar El Ghazi zowel Engeland als Solskjaer zorgen baart.

Maar Cavani's accurate kop van de Rashford-cross eindigde en hield een goede week voor United in stand.

Ze bereikten de eerste termijn van Solskjaers tijd. En medevoorzitter Joel Glazer kondigde plannen aan voor zijn eerste interview met fans sinds zijn familie de club in 2005 kocht.

De Villa kan de hoodoo van United niet kwijt.

De overwinning van de Everton-kant op de hoop van vorige week om de hoop van Europa levend te houden, is een ander bewijs. Naar de vooruitgang van Dean Smith dit seizoen, ook al zijn de resultaten al een jaar laag.

Afgelopen seizoen een 3-0 thuisnederlaag van Manchester United met nog vier wedstrijden te gaan. Om Villa op de tweede plaats te houden en vier punten veilig te houden voordat ze elkaar ontmoeten om één punt te halen.

De Villa kan

Aston Villa kan de hoodoo van United niet kwijt (Bron: Goal .com)

hoeveel is Grant Hill waard?

Het team vocht voor de 12e wedstrijd op rij zonder geblesseerde aanvoerder Jack Grealish. Een sterke verdediging ontkende de kansen van United. En Martinez zag er op zijn gemak uit toen Greenwood en Rashford de tests verzorgden.

Traore's gebrek aan verdedigende Matty Cash bleek een punt van zorg toen Luke Shaw grote opwinding vond.

Maar hij toonde zijn kwaliteit in de andere helft toen hij Lindelof passeerde voordat hij een krachtige drive uithaalde in een verre hoek.

Maar toen Luiz's trip naar Pogba United in staat stelde zich te concentreren. Villa stond voor een zware taak, want de bezoekers reisden 22 keer in de Premier League op Villa Park zonder nederlaag.

Villa staat nog steeds op de 11e plaats en heeft genoeg afwerkingen om op te focussen. Op hun resterende vier wedstrijden van het tweede seizoen die aanzienlijk zijn verbeterd in de hoogste vlucht.