Nba

Lakers winnen van de Raptors, Atlanta Hawks recordzege op Pelicans

Welke Film Te Zien?

Toronto Raptors ontving deze dinsdag La Lakers in de Amalie Arena voor de wedstrijd.

Ten eerste begon LA Lakers sterk en eindigde met een broodnodige overwinning van 110-101 op de Raptors.

In feite maakt de overwinning een einde aan de 11-game losing streak van de Laker tegen de Toronto Raptors sinds 2014.

de Lakers begonnen sterk en sloegen onmiddellijk 6-uit-9 van het veld met drie van die schoten van buiten de boog.

Uiteindelijk heeft het team uiteindelijk 45% van hun triples omgezet, terwijl de Raptors slechts 15% van hun triples hebben omgezet.

De hete start van Laker ging door toen ze hun 1e kwartaal afsloten met een voorsprong van 12 punten.

Het 1e kwartaal had echter een chaotisch einde toen één speler van elk team werd uitgeworpen.

Raptors' OG Anunoby en Lakers' Montrezl Harrell werden in het eerste kwartaal uitgeworpen.

Met nog bijna twee en een halve minuut te gaan in het eerste kwartier kreeg Anunoby een scoringskans na het vangen van een voorsprongpass.

Lakers-pointguard Dennis Schroder probeerde Anunoby te stoppen van het scoren van een gemakkelijke twee punten.

Dus maakte hij een harde overtreding op Anunboy, wat resulteerde in een ongemakkelijke verstrengeling tussen de twee. Toen liet Anunoby Schroder als vergelding op de grond vallen.

Vervolgens kwam Harrell ter verdediging van zijn teamgenoot, Schroder, waardoor de chaos tussen twee teams ontstond.

Er werd wat geduwd, geduwd en geduwd, vandaar dat de scheidsrechters de activiteit na het spel beoordeelden.

Dus uiteindelijk werden zowel Anunboy als Harrell uitgeworpen voordat het 1e kwartaal eindigde.

Anunoby speelde 10 minuten in de wedstrijd en maakte twee punten en drie assists.

Ondertussen was de avond van Harrell net begonnen, speelde nog maar twee minuten en moest nog scoren.

Beide teams tekortschieten:

LA Lakers nam de rechtbank zonder LeBron James, Anthony Davis, Andre Drummond.

Terwijl de Raptors zonder Kyle Lowry en Fred VanVleet, Rodney Hood, Patrick McCaw, Paul Watson en Jalen Harris waren

Daarna verloren de Lakers en Raptors elk nog een speler na het uitwerpen in het late kwartaal.

Lakers verloren Harrell en de Raptors verloren Anunboy, maar het verlies van Anunboy was moeilijk voor de Raptors. Toronto stond al zes spelers achter vanwege een blessure of gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

Dus de uitwerping van Anunoby liet de Raptors achter met slechts acht in aanmerking komende lichamen voor de rest van het spel.

Als gevolg daarvan domineerden de Lakers de Raptors gedurende de hele wedstrijd. Ook al maakten de Raptors een late return en speelden ze goed, maar we lopen nu al veel te achter om terug te keren.

LA Lakers vs. Toronto Raptors

LA Lakers vs. Toronto Raptors (bron: silverscreenandroll.com )

Omdat de Lakers een sterke start hadden en ook een spervuur ​​van driepunters maakten, waardoor ze op een gegeven moment een voorsprong van 34 punten hadden.

waar speelt michael oher nu voetbal?

Met een spervuur ​​van de driepunter maakten de Lakers negen driepunters in het 1e kwartaal, wat een seizoen hoog is voor de Lakers in een kwartaal.

De sterke start van de Lakers, de ongelooflijke aanval, de indrukwekkende verdediging inclusief spervuur ​​van driepunters bezorgden hen de overwinning.

Aanvallend leidde Talen Horton-Tucker zijn team in punten, met 17 punten en 6 assists.

Ondertussen stapte Marc Gasol op voor de Lakers met 13 punten, 9 rebounds en 4 blokken in de verdediging.

En rookie Devontae Cacok liet 10 punten vallen, 8 rebounds, 1 blok.

hoeveel is pat riley waard?

De spelers van zeven Lakers maakten punten in dubbele cijfers. Markieff Morris behoorde tot de zeven Lakers met dubbele cijfers en maakte 15 punten en 9 rebounds.

Pascal Siakam voerde het scorebord aan met 27 punten voor de Raptors en game-high in scoren.

Hij voegde ook 7 rebounds en 2 assists toe. Evenzo scoorde Chris Boucher 19 punten, waaronder 8 punten en een assist.

Met de overwinning staan ​​de Lakers op 32-19 terwijl de Raptors op 20-31 staan.

Nu nemen de Lakers het op tegen Miami Heat en ontmoeten de Raptors vrijdag de Chicago Bulls.

Atlanta Hawks NBA-record voor 3s in de overwinning op de New Orleans Pelicans.

Atlanta Hawks historische overwinning op de New Orleans Pelicans 123-107 dinsdagavond en gaf hen hun 7e opeenvolgende overwinning.

Onder leiding van de nieuwe coach Nate McMillan spelen de Hawks geweldig en boeken ze overwinningen na overwinningen.

Beide teams begonnen sterk, de Pelicans namen de leiding in het 1e kwartaal met slechts 4 punten, daarna kwamen de Hawks sterk terug en namen ook de leiding in het 2e kwartaal met 4 punten.

Als gevolg hiervan stonden zowel de Hawks als de Pelicans bij de rust op 61. Evenzo hadden beide teams gemiddeld meer dan 30 punten per kwartaal.

Maar ineens keerde Atlanta na de 1e helft met een knal terug. Ze lieten 46 punten vallen in het derde kwartaal met hun sterke schietpartij.

The Hawks schoten 11-uit-11 op driepunters in het derde kwart en maakten een NBA-record voor de meeste drie die werden gemaakt zonder een misser.

Cleveland Cavaliers had eerder een record op 9-9 voor driepunters schieten.

Atlanta maakte in totaal 20 van de 31 3-punters voor een seizoenshoog 64,5 procent op 3-punters.

Atlanta's Trae Young scoorde 30 punten om bij te dragen aan de overwinning op de Pelicans. Young sloeg 10-uit-21 van het veld.

Trae Young leidt hot-shooting Hawks langs Pelicans (bron: nz.news.yahoo.com )

En hij sloeg 6-uit-7 op driepunters, veroorzaakte een 3-punts schietspervuur ​​en voegde 12 assists toe.

Het was de 14e wedstrijd van Young met meer dan 30 punten. Bogdan Bogdanovic verloor 21 punten, waaronder 4 rebounds en 4 assists.

Kevin Huerter maakte 17 punten en 14 punten kwamen van Danilo Gallinari.

Ondertussen verloor Eric Bledsoe van de Pelikanen 14 punten en Lonzo Ball maakte 12 punten en 11 assists double-double.

Evenzo registreerde Zion Williamson 34 punten, vijf rebounds, twee assists en een steal in 35 minuten voor de Pelicans. Williamson keerde terug van een afwezigheid van drie wedstrijden.

Ondanks het verlies met de Hawks, evenaarde Zion de 20 jaar durende records van Shaquille O'Neal voor 25 opeenvolgende wedstrijden met meer dan 20 punten.

Hawks neemt het op tegen Memphis Grizzlies en Pelicans speelt komende woensdag tegen Brooklyn Nets.