Joel Embiid leidde de 76ers naar een 3-0 overwinning op de Wizards

Welke Film Te Zien?

Er is geen stoppen voor de MVP-kandidaat Joel Embiid en No.1 seed Philadelphia 76ers.

Omdat ze op de missie zijn om een ​​serie over de Washington Wizards te laten razen.

De 76ers kwamen het veld binnen met twee overwinningen op de Wizards en behaalden zaterdagavond hun derde overwinning door de Wizards met 132-103 te verslaan.

Joel Embiid stond in vuur en vlam tegen de Wizards toen hij in slechts 28 minuten een carrière-high in de play-offs had en de 76ers naar de overwinning leidde.

Met het briljante schot van Joel namen de 76ers de eerste 3-0-reeks voorsprong van de franchise sinds 1985.

Aan de andere kant waren de Wizards in het nadeel omdat hun belangrijkste spelers nog steeds aan het genezen waren van blessures.

Ondanks de blessure liet Russell zijn 11e triple-double vallen in de play-offwedstrijden.

De 76ers profiteerden optimaal van het geblesseerde Wizards-team.

Omdat ze ze gedurende de kwartalen domineerden en uiteindelijk een geweldige overwinning behaalden.

De 76ers begonnen sterk in het eerste kwart.

Ben Simmons begon het kwart met een lay-up op Seth Curry's bounce-pass.

Beal antwoordde toen terug met een lay-up, waardoor het spel gelijk werd en vervolgens de leiding nam met een springer.

Joel Embiid liet toen een lay-up vallen, waardoor het spel gelijk werd, maar Alex Len antwoordde terug op het volgende balbezit.

Het was 10-6 met nog 8:27 in het kwart.

hoe lang is jeff gordon nascar

Curry lange pass naar Simmons voor een dunk die de voorsprong uitbreidt tot 6 punten.

Russell Westbrook liet een mid-range jumper vallen om de voorsprong binnen een punt te verkleinen.

Echter, Curry antwoordde terug met back-to-back driepunters en Simmons pass naar Danny Green voor een driepunter geeft de 76ers een 9-0 run halverwege het kwart.

Tobias Harris kwam met nog een driepunter nadat Daniel Gafford een drijver liet vallen.

Embiid sloeg toen een tweepunter van net binnen de boog neer.

Ze waren 31-14 met nog ongeveer 4 minuten te gaan in het kwart.

Gafford begon een 6-0 run voor de Wizards, waardoor de voorsprong werd teruggebracht tot 10 punten met nog minder dan drie minuten te gaan.

Raul Neto miste de drijver, maar Gafford dompelde hem snel in voor de Wizards.

Het kwart eindigde op 28-36 en de 76ers namen een voorsprong van 8 punten in het tweede kwart.

De 76ers bleven de Wizards overtreffen.

Het tweede kwart begon met een emmer van de 76ers. Westbrook liet daarna snel een driepunter vallen.

Matisse Thybulle antwoordde toen terug met een dunk.

Westbrook trok toen een fout en liet een drijver vallen. Hij slaat opnieuw terug met een andere emmer.

Bradley Beal liet een trui vallen en Embiid antwoordde met een trui. Waarop Beal weer antwoordde met een jumper.

Danny Green liet aan de andere kant snel een driepunter vallen.

En Rui Hachimura sloeg een wijd open hoek drie neer.

Vervolgens antwoordde Embiid met een driepunter op de pass van Simmons.

Robin Lopez liet een emmer over Simmons vallen. Embiid liet toen een trui vallen.

Ze waren 56-50 met nog 4:50 in het kwart toen Green back-to-back driepunters liet vallen.

Embiid kwam met een fadeaway en nam een ​​voorsprong van 14 punten.

Hachimura sloeg vervolgens een driepunter neer en Westbrook liet een jumper vallen op het volgende balbezit.

Hij liet weer een andere springer vallen.

Green klopte nog een driepunter op de pass van Embiid. Terwijl Embiid rechtstreeks naar de basket reed en een dunk neerhaalde.

Het kwart eindigde met 72-58 en de 76ers namen een voorsprong van 14 punten.

De 76ers bleven domineren in het derde kwart.

Westbrook begon het derde kwart met een driepunter. Bij het volgende balbezit klopte hij nog een driepunter.

Embiid antwoordde toen terug en sloeg een driepunter neer.

Tobias Harris liet vervolgens een driepunter vallen op de voorzet van Simmons.

Hachimura liet toen een jumper vallen en Embiid antwoordde terug met een jumper.

Ze waren 80-69 met nog ongeveer negen minuten te gaan in het kwart toen Harris een mid-range jumper liet vallen.

Harris liet nog een emmer vallen op het volgende bezit. Curry tikte vervolgens een driepunter uit de hoek om.

Westbrook vond toen Gafford voor de dunk.

De Wizards stonden achter de 76ers met 89-73 toen Embiid een omgekeerde lay-up en een jumper liet vallen bij het volgende balbezit.

Curry's pass naar Harris voor een dunk leverde een nieuwe emmer op voor de 76ers.

Embiid versloeg een fadeaway en nam een ​​voorsprong van 20 punten met nog 4:27 in het kwart.

Beal kwam toen met een emmer en Curry antwoordde terug met een driepunter.

Curry vond vervolgens George Hill voor een driepunter na bewaakt door Anthony Gill.

Ish Smith tikte vervolgens een driepunter neer.

Ze waren 105-82 met nog 2:04 op de klok.

Simmons reed toen rechtstreeks naar de rand en liet een drijver vallen. Hill lob aan Simmons gaf nog een emmer.

Beal liet toen een trui vallen. Het kwart eindigde op 109-86 met de 76ers opnieuw aan de leiding.

De 76ers pakten de overwinning in het vierde kwart.

Harris liet een trui vallen en vond Dwight Howard voor een dunk bij het volgende balbezit.

Terwijl Howard het schot van Westbrook aan de andere kant blokkeerde.

Beal liet een drijver vallen en Thybulle antwoordde met een springer.

Tyrese Maxey liet toen een drijver vallen en kwam met een springer op de volgende bal.

Hij zette ook Mike Scott op voor een driepunter en George Hill voor nog een driepunter.

Ze waren 127-99 met nog ongeveer drie minuten te spelen in de vierde.

Raul Neto kwam met een lay-up en Scott antwoordde terug met nog een driepunter.

Shake Milton liet een fadeaway vallen met een resterende 1:43 in het kwartaal.

Het kwart eindigde uiteindelijk met 132-103, waarbij de 76ers een overwinning van 29 punten behaalden op de Wizards.

Geweldige nacht van Embiid.

De huidige MVP-kandidaat toonde vanavond prestaties op MVP-niveau om de 76ers nog een overwinning op de Wizards te bezorgen.

Hij liet een play-off carrière-high 36 punten in slechts 28 minuten samen met 8 rebounds en 2 assists.

Zijn score in 28 minuten is de op één na minste minuten van een speler die meer dan 35 punten scoorde sinds het NBA-tijdperk van de shotklok in 1954 begon.

Hij maakte 14 van de 18 schoten vanaf de vloer en rustte het hele vierde kwartier.

Ik kan me niemand voorstellen die beter speelt dan hij, zei Wizards-coach Scott Brooks. Dat was vanavond MVP-niveau. Hij is zeker een handvol.

Embiid miste slechts drie schoten en een daarvan was een dunk waardoor de tegenstanders boegeroep riepen, maar de volgende keer sloeg hij de dunk neer waardoor het publiek werd uitgeschakeld.

Ik heb de dunk gemist en [de fans] lieten me erover horen, zei Embiid. Ik had nog een kans, en ik wilde meer boegeroep horen. Het zet me aan het werk; Ik vind het leuk. Ik hou er gewoon van om op de weg te spelen.

Hij heeft een gemiddelde van 30,6 punten op 67% schieten, waaronder 55% op driepunters na het maken van 3-uit-4 in Game 3.

Het was een-op-een en daar wilde ik van profiteren. Ik denk dat het aan hen is om die keuze te maken, zei Embiid. Het is moeilijk om me tegen te houden of je een dubbelteam stuurt of niet.

Joel was speciaal, speciaal vanavond, zei 76ers-coach Doc Rivers.

De spelers van de 76ers speelden geweldig in het spel.

Naast Joel Embiid sloten alle andere starters de wedstrijd af met dubbele cijfers.

Tobias Harris liet 20 punten vallen en 13 rebounds double-double samen met 5 assists.

Terwijl Danny Green eindigde met 15 punten, 4 rebounds en 2 assists.

Seth Curry liet ook 15 punten vallen met 6 assists in 27 minuten.

Ben Simmons droeg 14 punten, 5 rebounds en 9 assists bij.

De 76ers schoten 58,6% uit het veld, waaronder 51,5% uit het 3-punts bereik.

Als je de bal zo goed schiet, ga je veel wedstrijden winnen, zei coach Doc Rivers. We hadden een van die avonden waarop alles voor ons viel.

Aan de andere kant leidde Russell Westbrook de Wizards en scoorde 26 punten, 23 rebounds en 10 assists triple-double.

Hij liet de triple-double vallen, ondanks het spelen door een verstuikte rechterenkel.

Als gevolg daarvan stond hij nu op gelijke hoogte met Jason Kidd voor de derde all-time in play-off triple-doubles.

Westbrook speelde bijna 21 minuten in de eerste helft en meer dan 34 in totaal voordat hij laat in de klap naar de kleedkamer ging.

Ik wist min of meer na de laatste wedstrijd dat hij zou spelen, zei Beal. Al was het maar voor twee minuten, hij zou spelen.

Ondertussen verloor Bradley Beal die herstelde van een gespannen linker hamstring 25 punten, 5 rebounds en 3 assists.

Rui Hachimura liet 10 punten en 5 rebounds vallen.

Daniel Gafford leidde de Wizards-bank en scoorde 16 punten met 6 rebounds.

Nu stonden de 76ers maandag tegenover de Wizards for Game 4 en streven ze naar een serie-sweep.

Dat zou ongelooflijk zijn, zei Ben Simmons. Wij willen dat doen. Het is duidelijk dat we de sweep willen hebben, zodat we wat kunnen rusten, maar ze zijn een taai team.