Nba

James Harden en Blake Griffin uit voor Brooklyn Nets tegen Utah Jazz en Utah won gemakkelijk.

Welke Film Te Zien?

Brooklyn Nets-sterrenwacht James Harden en aanvaller Blake Griffin spelen vanavond niet voor de Brooklyn Nets tegen Utah Jazz.

Aan de ene kant is James Harden out vanwege nekpijn

En aan de andere kant, Blake Griffin is out wegens blessurebehandeling aan zijn linkerknie.

Brooklyn Nets zat sinds 13 februari al zonder sterspeler Kevin Durant wegens een hamstringblessure.

En een andere sterspeler Kyrie Irving is om persoonlijke redenen uitgeschakeld en zal na vanavond waarschijnlijk nog een wedstrijd missen.

James Harden droeg zijn team enige tijd zonder Kevin Durant en Kyrie Irving en speelde op MVP-niveau.

Ook zonder Blake Griffin, die maandag zijn debuut in Brooklyn maakte tegen Portland Trail Blazers.

wat is roger federer netto waard?

Blake Griffin en James Harden speelden beiden in de wedstrijd tegen Portland Trail Blazers, waar ze met vier punten wonnen.

James Harden en Blake Griffin uitgeschakeld tegen Utah Jazz

James Harden en Blake Griffin uit tegen Utah Jazz (bron: nba.com )

In het spel maakte James 25 punten, 17 assists en 7 rebounds in 40 minuten.

Evenzo maakte Griffin in 19 minuten 8 punten, 5 rebounds en 2 steals van de bank.

Harden zei na de overwinning tegen de Blazers dat hij die wedstrijd bijna uitzat vanwege een zere nek.

Hij wil altijd beschikbaar zijn voor het team dat hij speelt en is er trots op dat te kunnen doen.

Dat is gewoon wie ik ben, zo ben ik gebouwd, zei Harden. Als dit ding morgen klaar was, weet ik dat ik alles heb gegeven wat ik had.

Ik weet dat ik op geen enkel moment een shortcut heb genomen. Het zal op een dag voorbij zijn, maar in mijn achterhoofd weet ik dat ik vrede heb, wetende dat ik dat heb gedaan. Daar kan ik mee leven.

Dit seizoen leidt Harden de Nets bij het scoren (25,4 ppg) en assists (11,5) terwijl hij 46,8% in het algemeen en 36,2% op 3-punters schoot.

Zonder hem zou Brooklyn het waarschijnlijk moeilijk hebben om Utah Jazz te verslaan.

Utah Jazz heeft met 31-11 het beste record van de NBA in de Western Conference en staat op de eerste plaats.

Ondertussen staan ​​de Nets op de tweede plaats in Eastern Conference.

Brooklyn verloor zonder James

De Nets verloren hun ritme zonder dat James speelde. De startende line-up voor de Nets was Jeff Green, Joe Harris, Bruce Brown Jr., Timothe Luwawu-Cabarrot en Tyler Johnson.

Trouwens, James, Kevin en Blake, de netten waren ook zonder Spencer Dinwiddie en Landry Shamet.

Spencer Dinwiddie was out vanwege een gedeeltelijk gescheurde ACL in de rechterknie en Shamet vanwege een verstuikte rechterenkel.

Omdat de meeste sterspelers eruit waren, had Brooklyn het moeilijk tijdens de wedstrijd tegen de Utah Jazz.

Ze waren niet in staat om een ​​voorsprong te nemen op een kwartaal dat uiteindelijk verloor van de Jazz 118-88.

wanneer is Ben Roethlisberger getrouwd?

De meeste punten gemaakt door een speler voor de Nets was 23 punten en het werd gemaakt door Alize Johnson kwam van de bank en speelde 33 minuten.

Alize maakte zijn debuut voor de Nets in de wedstrijd en maakte zijn eerste double-double als Net-speler. Hij heeft een 10-daags contract bij de Nets.

Alize Johnson eerste double-double als Net-speler.

Alize Johnson's eerste double-double als Net-speler. (bron: netsdaily.com )

Hij verloor 23 punten, 15 rebounds en 3 assists in 33 minuten. Kon de Jazz echter niet verslaan.

Jazz domineerde de shorthanded Nets gedurende het hele spel. Jazz maakte de emmer als eerste in het spel en keek sindsdien nooit meer achterom.

Ze namen de leiding gedurende het hele vierkwart en behaalden een gemakkelijke overwinning op de Nets. In hun overwinning op de Nets Jazz's Donovan Mitchell droeg 27 punten, 7 assists, 6 rebounds bij.

Donovan Mitchell speelde 27 minuten om 27 punten te krijgen.

Evenzo verloor Rudy Gobert van Jazz 8 punten, 11 rebounds, 3 blocks in 24 minuten, terwijl Mike Conley 8 punten maakte, 4 rebounds, 2 steals in 25 minuten.

Voor de Nets afgezien van Alize Johnson Reggie Perry liet 12 punten vallen, 8 rebounds, 3 steals in 28 minuten, Nets' Chris Chiozza maakte 10 punten, 11 assists, 2 steals in 28 minuten.

Utah Jazz comfortabele overwinning

Zoals verwacht domineerde de Jazz de Nets gedurende de hele wedstrijd en behaalde een gemakkelijke overwinning tegen de shorthanded Nets.

De Nets waren niet in staat om goed te spelen, waardoor de Jazz uiteindelijk won. Waardoor Utah de starters in het vierde kwartaal kon laten rusten.

Jazz blaast Nets uit, zonder James Harden, Kyrie Irving en Kevin Durant

Jazz blaast Nets uit, die zonder James Harden, Kyrie Irving en Kevin Durant zitten (bron: nydailynews.com )

In de aanval ging de Jazz als eerste de nacht in in de NBA met 16,9 driepunters per wedstrijd.

En ze versloegen 11 in de eerste helft van het spel en 23 in totaal, waarbij Mitchell vier van de 11 drieën sloeg.

Ze namen een voorsprong van 21 punten in het eerste kwart en stonden bij de pauze 63-38 voor

En Tony Jones van The Athletic gaf zijn kijk op wat hij zag na twee kwart van de wedstrijd.

Hij zegt, ik denk dat het enige dat je uit deze eerste helft kunt halen, is dat dit misschien wel het meest comfortabele is dat ik dit seizoen in Utah heb gezien tegen een uitsluitend wisselende verdediging.

Het stoorde de Jazz in het begin voor ongeveer drie bezittingen en toen ging het naar de races.

Nu Utah een volledige voorsprong van drie wedstrijden heeft op het veld van de Western Conference, is het op zoek naar zijn eerste nummer 1 plaats in de play-offs van de Western Conference sinds 1997-98.

Volgende Jazz speelt rug aan rug tegen Memphis Grizzles en de Nets spelen tegen de Detroit Pistons en de Timberwolves.