Nba

Heat verbluft 76ers op laag scorende nacht van Embiid

Welke Film Te Zien?

Miami Heat met nummer 5 verblufte Philadelphia 76ers met nummer 1 en versloeg de laatste met 106-94 door een lage score van Joel embiid .

Joel embiid verloor slechts zes punten door in totaal 25 minuten te spelen nadat hij eerder deze week terugkwam van de griep.

Terwijl Heat de nummer 5 in de Eastern Conference behield met de overwinning op de 76ers.

Zelfs met het verlies staan ​​de 76ers voor het eerst sinds 2001 nog steeds op de nummer 1 in het Oosten.

De game markeert ook het eerste optreden van Udonis Haslem voor de heat, een veteraan die al 18 seizoenen heeft gespeeld.

De Miami Heat nam donderdagavond de voorsprong in het 1e kwartaal op de 76ers en handhaafde de voorsprong tot het laatste kwartaal.

De Heat sterke start in het spel

Seth Curry zet Ben Simmons op, die dunkte om het kwart voor de 76ers te openen.

Bam Adebayo antwoordde toen meteen terug met een springer voor Miami.

De 76ers voegden snel vier punten toe en brachten de wedstrijd op 6-2 met nog 9:48 te gaan in het kwart.

Maar toen antwoordde de Heat terug met back-to-back buckets die de wedstrijd op 6-6 brachten.

Jimmy Butler liet een driepunter vallen, waardoor de hitte de eerste voorsprong van de nacht kreeg.

De Heat bleef emmers laten vallen en nam halverwege het kwart 5 punten om te leiden.

Al snel breidde de voorsprong zich uit tot acht punten bij 12-20 met nog 4:47 minuten te spelen.

hoeveel kleinkinderen heeft steve harvey?

Jimmy's hete scoren vergroot de voorsprong tot 10 punten.

Uiteindelijk eindigde het kwart met de emmer van Udonis Haslem op de laatste seconden voor de heat en 76ers die antwoordden, wat de Heat 16 punten voordeel opleverde.

De Heat bleef dominant over de 76ers.

Bij het ingaan van het tweede kwartaal stonden de Heat en 76ers op 38-22.

De Heat begon het kwart snel met een emmer en de 76ers antwoordden meteen terug.

Tyler Herro liet toen een driepunter vallen voor de Heat.

Haslem vocht met Dwight Howard na ongeveer twee minuten in het kwart, omdat de laatste hem eerder tegen de grond gooide.

Toen werd Haslem uit het veld gestuurd met slechts drie minuten spelen.

Herro liet toen nog een driepunter vallen en breidde de Heat-voorsprong uit tot 19 punten met nog 9:15 in het kwart.

Embiid liet een emmer vallen die terugkwam in het kwartaal.

De Heat had vier minuten later nog steeds 19 punten voorsprong op de 76ers.

Herro liet nog een driepunter vallen en breidde de voorsprong uit tot 22 punten op 31-53 met nog 4:46 te spelen in het kwart.

Simmons liet vervolgens een lay-up vallen voor de 76ers en Seth sloeg direct daarna een driepunter.

En Tobias Harris laat een lay-up vallen op het volgende balbezit, waardoor de 76ers een 7-0 run krijgen.

Maar al snel antwoordde de Heat terug met een 5-0-run, waarbij Adebayo-bucket en Herro-driepunter een voorsprong van 20 punten pakten met nog ongeveer twee minuten te spelen.

Het kwart eindigde met 21-60 op het bord.

De Heat versloeg de 76ers opnieuw in de derde.

Simmons pass naar Harris die het naar beneden dompelt, opende het derde kwart.

Butler antwoordt al snel terug met een driepunter voor de Heat.

Danny Green antwoordde toen direct terug met een eigen driepunter voor de 76ers.

De back-to-back buckets van Green en Curry brachten de voorsprong terug tot 18 punten voor de 76ers met nog 6:15 te gaan in het kwart.

Herro laat opnieuw een driepunter vallen om een ​​voorsprong van 20 punten te nemen op de 76ers.

De Heat antwoordde elke 76ers-bucket en liet 20 plus-voordeel niet los.

Herro hot shooting van achter de boog ging zelfs in de laatste seconden van het kwart door.

Hij liet een driepunter vallen en bracht de wedstrijd op 91-67 met nog 29 seconden op de klok om het kwart te beëindigen.

De late comeback van de 76ers is niet genoeg om de Heat te verslaan.

Dewayne Dedmon tipte Herro's misser om het vierde kwartaal voor de Heat te openen.

Tyrese Maxey antwoordde toen terug met een dollar voor de 76ers.

Daarmee maakten 76ers een 8-0 run om de wedstrijd halverwege het kwart op 79-97 te brengen.

De 76ers begonnen aan de comeback toen Maxey een overtreding maakte nadat hij de emmer had laten vallen.

Daarna stonden ze met de warmte voor het eerst in de tweede helft op 17 punten.

De Heat antwoordde echter terug met een voorsprong van 20 punten op 84-104 met nog 2:44 in het kwart.

jon gruden salaris maandagavond voetbal

Isaiah Joe liet een driepunter vallen voor de 76ers rechtsback.

Het begon een 12-2 run voor de 76ers, waardoor de voorsprong werd teruggebracht tot 8 punten.

Maar het was te laat voor de 76ers om de Heat te verslaan die de hele wedstrijd domineerde.

Uiteindelijk versloeg de Heat de 76ers met 106-96.

Jimmy Butler leidde de Heat.

Toen de Heat de nummer 1 seed 76ers versloeg, Jimmy Butler leidde het scorebord voor de Heat.

Hij scoorde 21 punten en kreeg 5 rebounds en 4 assists.

Ondertussen liet Bam Adebayo 18 punten vallen, samen met 12 rebounds voor een double-double en kreeg ook 8 assists van de avond.

Kendrick Nunn maakte 13 punten voor de Heat en 2 rebounds.

Trevor Ariza liet 10 punten vallen met 5 rebounds en 4 assists voor de startende eenheid.

hoeveel verdient terry bradshaw?

Aan de andere kant liet Tyler Herro, die goed scoorde van achter de driepuntslijn, 18 punten vallen, samen met 6 rebounds en 2 assists die allemaal van de bank kwamen.

Goran Dragic droeg 15 punten, 2 rebounds en 6 assists vanaf de bank bij.

The Heat's veteraan Udonis Haslem maakte indruk op zijn eerste optreden voordat hij werd uitgeworpen vanwege een gevecht met 76er's Dwight Howard.

Hij liet 4 punten vallen en kreeg een rebound ondanks dat hij slechts drie minuten speelde.

Joel Embiid niet zo goed scorende nacht.

Tobias Harris scoorde vanavond 21 punten op het scorebord van de 76ers.

Hij kreeg ook 4 rebounds en een assist voor de 76ers.

Danny Green scoorde 11 punten met 4 rebounds en een assist en werd daarmee de enige andere speler uit de basisopstelling die met dubbele cijfers scoorde.

Terwijl zowel Seth Curry als Ben Simmons 8 punten verloren van de starter.

Joel embiid die eerder deze week terugkeerde van de ziekte die hij had opgelopen, kon slechts zes punten laten vallen op de 3-uit-9-schietpartij.

Hij kreeg 2 rebounds en een assist in 25 minuten.

Aan de andere kant, Schud Milton liet 12 punten vallen, 4 rebounds en 2 assists die allemaal van de bank kwamen.

Ondertussen scoorden bijna alle 76ers-spelers ondanks het verlies punten in de wedstrijd van vanavond tegen de Heat.

Zelfs met het verlies was het wegrecord van Philadelphia in dit reguliere seizoen, 20-16, opmerkelijk.

Het is de beste wegmarkering van een 76ers-team in de afgelopen 18 jaar. De 76ers van 2002-03 waren 23-18 buiten Philadelphia.

76ers hosten nu Orlando Magic op vrijdag.

Terwijl Heat zaterdag een bezoek brengt aan Milwaukee Bucks.