Nba

Giannis en Kevin duelleren in Game 7 gonst de NBA

Welke Film Te Zien?

De laatste wedstrijd tussen de Brooklyn Nets en de Milwaukee Bucks zorgde ervoor dat iedereen op zijn stoel bleef hangen.

Beide teams hebben alles gegeven om de overwinning binnen te halen en door te gaan naar de Eastern Conference Finals.

Daarom werd de game een van de meest opwindende wedstrijden van de 7-gameserie van de NBA-play-offs.

Uiteindelijk verbluften de Bucks het publiek van Nets met een overwinning in Game 7 die overuren ging.

De Bucks versloegen de Nets 115-111 om de Eastern Conference Finals-plek te behalen.

De Nets begonnen sterk aan de wedstrijd, maar de Bucks vonden elke keer een manier om een ​​comeback te maken, ondanks de historische prestatie van Kevin Durant.

Kevin Durant liet de hele NBA bruisen van zijn optreden ondanks het verlies, terwijl Giannis Antetokounmpo ook het Nets-publiek verbaasde met zijn briljante optreden.

Beiden maakten enkele platen van hun optreden op zaterdagavond.

De Nets namen de leiding in het eerste kwart.

De Bucks begonnen het kwart met back-to-back threes van Brook Lopez en PJ Tucker, wat leidde tot een 6-0 run.

Vervolgens antwoordde Durant met een jumper en een driepunter back-to-back.

howie long jr tall is hij

En de Nets namen een voorsprong van vijf punten met de driepunter van Joe Harris met nog 7:48 in het kwart.

Giannis antwoordde terug met een driepunter en een lay-up.

Ze waren 18-19 toen Jrue Holiday een springer voor de leiding liet vallen.

Kevin Durant passeerde de bal naar Bruce Brown Jr voor een lay-up en de Nets verkleinden de voorsprong binnen een punt.

Hij nam snel een schot voordat hij naar beneden viel om de Nets voorsprong te geven met iets meer dan 2 minuten te gaan in het eerste kwart.

Khris Middleton kwam met een verspringer voordat het kwart eindigde op 28-25, waarbij de Nets de leiding namen.

De Nets blijven de leiding behouden.

Ongeveer een minuut na aanvang van de wedstrijd stonden de Nets 6 punten voor op de Bucks.

Blake Griffin klopte een driepunter op de pass van James Harden.

Brown liet een dunk vallen op de pass van Durant en sneed de voorsprong met twee punten af.

Ze waren 36-33 toen Durant het schot van Middleton op de rand blokkeerde.

Griffin tipte Durant's misser op het volgende balbezit en Pat Connaughton antwoordde terug met een driepunter op Giannis' pass.

Harden liet een emmer vallen op de pass van Griffin toen de Nets een voorsprong van vijf punten namen.

Durant voegde een driepunter toe en Lopez antwoordde terug met een lay-up op het volgende balbezit.

Vervolgens liet Durant een loper vallen en kwam Harden met een emmer op de proppen na geblokkeerd door Lopez.

Jrue bedacht een alley-oop naar Giannis voor een eenhandige dunk met nog 29,4 seconden te gaan.

Daarom eindigde het kwart met 53-47, waarbij de Nets een voorsprong van zes punten namen in de rust.

De Bucks maken een comeback in het derde kwartaal.

PJ Tucker sloeg een driepunter neer en de Bucks maakten een 7-0 run om een ​​punt voorsprong te nemen in twee minuten van het derde kwart.

Durant sloeg een vervaagde trui omver.

Ze waren 57-55 toen Middleton een steal maakte en Lopez een lay-up liet vallen in de overgang.

Durant sloeg vervolgens een driepunter neer, waardoor de Nets een punt voorsprong kregen,

Terwijl Giannis een driepunter neerhaalde en vervolgens kwam Tucker ook met een driepunter.

Harris antwoordde terug met een driepunter en Griffin reed naar de rand en liet een lay-up vallen.

Ze waren 67-68 toen Brook Lopez een driepunter neerhaalde voor de voorsprong van de Bucks.

Vervolgens kwam Giannis met een lay-up, waardoor de voorsprong werd uitgebreid tot 4 punten met nog 4:30 minuten te gaan in het kwart.

Harden sloeg een driepunter neer en Connaughton antwoordde meteen met een driepunter.

Middleton pakte de mispass van Harden op en bedacht een terugval op de misser van Jrue in de overgang.

Het resultaat was een stand van 79-79 met nog 47,5 seconden te gaan in het kwart.

Jrue zet Giannis aan voor een dunk en de Bucks namen de leiding.

De quarter eindigde op 82-81 met de Bucks op voorsprong.

Durant dwingt overuren af ​​in het vierde kwartaal.

Harden kwam met een hookshot om het vierde kwart te beginnen en de leiding te nemen.

Giannis liet een mid-range jumper vallen om de wedstrijd gelijk te trekken met 86-86 met nog 9:25 in het kwart.

Harris sloeg een driepunter neer en Durant liet een verspringer vallen op het volgende balbezit van de Nets.

Vervolgens antwoordde Middleton terug met een verspringer.

Ze waren 91-96 toen Jrue een driepunter neerhaalde met 5:22 over in het kwart.

Giannis liet een lay-up vallen en sneed de voorsprong binnen twee punten terug. En Harden antwoordde terug met een driepunter die de schotklok versloeg.

Evenzo antwoordde Giannis met een lay-up en bracht het spel 101-101 gelijk met 2:45 resterend in het kwart.

Jrue kwam met een emmer en gooide een driepunter omver. Durant antwoordde terug met een fadeaway jumper.

Vervolgens liet Durant een lay-up vallen, waardoor de voorsprong binnen twee punten werd teruggebracht.

Ze waren 109-105 toen Durant een springer neerhaalde om de voorsprong binnen twee punten te verkleinen.

Vervolgens bedacht hij een verspringer om de wedstrijd gelijk te trekken met nog maar een paar seconden in de wedstrijd.

Het resultaat was een stand van 109-109.

Daarom dwong Durant de wedstrijd tot overuren met het verloren schot.

In de verlenging kwamen de Bucks op voorsprong.

Brown liet een lay-up vallen, waardoor de Nets op voorsprong kwamen. Giannis antwoordde terug met een hookshot.

En de wedstrijd eindigde op 111-111 met nog iets meer dan een minuut te spelen.

Lopez kwam met een cruciaal blok op Durant aan de rand.

Vervolgens liet Middleton een springer vallen met nog 40,1 seconden in de wedstrijd.

Durant slaagde er niet in een driepunter te schieten en als gevolg daarvan eindigde de wedstrijd met de Bucks die de overwinning pakten.

Giannis en Durant kwamen met een geweldige prestatie.

De strijd van de topteams eindigde op een spannende manier waarbij beide teams tot het einde van de wedstrijd alles gaven voor de overwinning.

De sterren die schitterden in de 7-gameseries Giannis Antetokounmpo en Kevin Durant kwamen allebei met een geweldige prestatie.

Beiden leidden hun respectievelijke teams op het scorebord en lieten een spel met 40 punten vallen.

Ze werden het eerste paar tegenstanders dat sinds 2008 40 pluspunten scoorde.

In feite werden Giannis Antetokounmpo en Kevin Durant het derde paar tegenstanders dat elk 40+ punten scoorde in een Game 7, naast LeBron James en Paul Pierce in 2008 en Sam Jones en Oscar Robertson in 1963.

Hun duel hield de Nets en de Bucks de hele reguliere speeltijd scherp, waardoor de NBA een van de beste wedstrijden van de play-offs was.

Dat was de langste wedstrijd ooit, PJ Tucker Tu zei. Het leek alsof we uren aan het spelen waren. Net als een bokswedstrijd [die] gewoon niet zou eindigen.

Het was een geweldige serie, Bucks coach Mike Budenholzer zei. Je stopt er zoveel emotie, zoveel energie en tijd in. Dus als deze groep wordt beloond met een enorme overwinning in een Game 7 in overwerk … je voelt je gewoon goed voor de groep, je voelt je geweldig voor de spelers.

Enkele reacties op het spel.

Hun optreden zorgde ervoor dat de NBA vandaag bruist van lof.

Giannis leidde de Bucks naar de overwinning.

Voor de overwinning verloor de voormalige MVP 40 punten en 13 rebounds double-double samen met 5 assists.

Als gevolg hiervan is hij nu de 5e speler in de NBA-geschiedenis die meer dan 40 punten en 10 plus rebounds noteert in een Game 7, samen met Elgin Baylor, Jerry West, Charles Barkley en Tim Duncan.

Giannis zei: we wisten dat we aan deze serie begonnen, we moesten het als een team doen en dat is wat we deden. We hebben de hele serie onze kalmte bewaard.

Hij kreeg veel steun van zijn teamgenoten, vooral Khris Middleton , die in de laatste minuten van de wedstrijd op de proppen kwam met de tiebreak.

Middleton eindigde het spel, scoorde 23 punten en 10 rebounds double-double samen met 6 assists, en kwam met vijf steals.

Hij is de eerste speler die ten minste 20 punten, 10 rebounds, 5 assists en 5 steals noteert in back-to-back postseason-games sinds steals voor het eerst werden bijgehouden in 1973-74.

Uit de prestaties van Durant bleek dat hij nog steeds een van de beste spelers in de NBA is.

De strijd tussen twee topteams werd nog spannender nadat Durant in de laatste seconden van het vierde kwart de wedstrijd in evenwicht bracht en overuren afdwong.

Kevin Durant had een van de beste prestaties van de play-offs in de geschiedenis van de NBA.

Wat niet genoeg was om de wedstrijd te winnen, maar zeker genoeg om de NBA te laten bruisen en iedereen te laten zien dat hij een van de beste is.

Hij eindigde het spel met enorme 48 punten, 9 rebounds, 6 assists spelen elke minuut van de wedstrijd.

De 48 punten van Kevin Durant zijn de meeste gescoorde punten in een Game 7 in de geschiedenis van de NBA.

Hij is nog steeds de beste speler ter wereld, zei Giannis op KD.

Nu met de overwinning gaat Bucks door naar de Eastern Conference Finals om het op te nemen tegen de Philadelphia 76ers of de Atlanta Hawks.