Nba

Embiid leidde de 76ers naar een 2-1 serie voorsprong op de Hawks

Welke Film Te Zien?

De Philadelphia 76ers betraden het thuisveld met een missie om hun fans niet teleur te stellen en een overwinning op de Atlanta Hawks te behalen.

Terwijl de Hawks de druk van de uitwedstrijd probeerden af ​​te vegen en de overwinning binnen te halen.

Na het verliezen van Game 1 maakten de 76ers een comeback in de halve finale-serie met een overwinning in Game 2.

De 76ers namen uiteindelijk de leiding met een overwinning in Game 3 en versloegen de Hawks 127-111 op vrijdagavond.

Dit jaar liet MVP-kandidaat Joel Embiid opnieuw een geweldige prestatie zien in de Game en leidde de 76ers naar de overwinning.

Hij kreeg veel hulp van andere 76ers-starters Tobias Harris, Ben Simmons en Seth Curry, samen met Furkan Korkmanz die van de bank kwam.

Aan de andere kant leidde Trae Young de Hawks terwijl John Collins, Bogdan Bogdanovic en Danilo Gallinari met dubbele cijfers scoorden.

De 76ers begonnen sterk en namen de leiding in het eerste kwart en waren na de eerste helft dominant over de Hawks.

Ze maakten hun nummer 1-positie waar, domineerden de Hawks en pakten uiteindelijk de overwinning om de 2-1 voorsprong in de serie te nemen.

De 76ers nemen de leiding in het eerste kwart.

Bogdan Bogdanovic begon het kwart met een lay-up voor de Hawks, wat leidde tot een 4-0-run.

Toen liet Joel Embiid een dunk vallen en de 76ers brachten de wedstrijd in evenwicht met 4-4 met nog 9:27 over in het kwart.

Seth Curry klopte een mid-range jumper voor de voorsprong van de 76ers.

Bogdanovic kwam echter met een hoek driepunter op de pass van Trae Young en nam een ​​punt voorsprong voor de Hawks.

Joel Embiid passeerde vervolgens de bal naar Ben Simmons via Clint Capela voor een eenhandige dunk, waardoor hij de leiding direct terug nam.

Ze waren 21-16 met nog 2:11 over in het eerste kwart toen Furkan Korkmanz een driepunter liet vallen om de voorsprong van de 76ers uit te breiden tot negen punten.

Lou Williams liet een jumper vallen om de voorsprong terug te brengen tot vier punten. Tobias Harris antwoordde terug met een springer.

Dwight Howard tipte de gemiste driepunter van Shake Milton en gaf een 28-20 voorsprong op de Hawks om het kwart af te sluiten.

De Hawks maken een comeback in het tweede kwart.

Dwight Howard begon het tweede kwart met een dunk en gaf een voorsprong van 10 punten op slechts een paar seconden in het kwart.

The Hawks verkleinde de voorsprong en maakte vervolgens een 4-0 punt.

Ze waren 32-26 met nog 9:44 in het kwart toen Tobias Harris een aanvallende rebound pakte en Howard vond voor de dunk.

Shake Milton sloeg een driepunter neer en gaf 11 punten voorsprong op de 76ers.

Trae Young liet een drijver over Harris vallen en bedacht een pass naar John Collins voor een dunk.

Ze waren 43-36 toen Curry halverwege het tweede kwart een driepunter neerhaalde.

Bogdanovic kwam vervolgens met een driepunter op het volgende balbezit.

Harris liet meteen een trui vallen.

De Hawks stonden nog steeds 7 punten achter op de 76ers met nog minder dan vier minuten te gaan in het kwart.

Embiid versloeg een driepunter met een voorsprong van 10 punten op de Hawks.

Young's lob naar Collins bezorgde de Hawks twee punten aan de andere kant.

Simmons kwam vervolgens met een rechtshandige lay-up voor de 76ers.

Trae Young liet een floater vallen bij de zoemer terwijl de Hawks een comeback maken, waardoor de voorsprong van 10 punten werd teruggebracht tot vijf punten aan het einde van het tweede kwart.

De 76ers domineerden de Hawks in het derde kwart.

Embiid begon het kwartaal met een fadeaway jumper op Curry's pass

Collins reed vervolgens naar de rand en liet een lay-up aan de andere kant vallen.

Simmons liet een lay-up vallen op Embiids en kwam ook met een pass op Seth voor een driepunter op het volgende balbezit.

van welke school kwam Dak Prescott?

Curry liet een hook shot vallen en de 76ers namen een voorsprong van 14 punten met nog 7:43 in de wedstrijd.

Simmons reed rechtstreeks naar de basket, liet een sterke dunk vallen en kwam ook met een pass naar Embiid voor een dunk.

Daarmee maakten de 76ers een 15-2 run met nog minder dan zes minuten te spelen in het kwart.

Kevin Huerter sloeg een driepunter neer en Gallinari kwam met een springer

Ze waren 85-67 toen Capela een hookshot over Embiid liet vallen.

Matisse Thybulle sloeg een driepunter neer en Young kwam met een drijver aan de andere kant.

De 76ers versloegen de Hawks met 15 punten in het derde kwart.

Als gevolg hiervan namen de 76ers de leiding met 95-75 met een voorsprong van 20 punten in het vierde kwartaal.

Uiteindelijk winnen de 76ers Game 3.

The Hawks begonnen snel aan het vierde kwart met een emmer een paar seconden in het kwart.

Harris reed rechtstreeks naar de rand, liet een drijver vallen en Collins sloeg een tweehandige dunk neer.

Howard schiet een driepunter maar kon het niet maken toen George Hill een driepunter neerhaalde die de schotklok versloeg.

Harris kwam met een lay-up en Gallinari liet een fadeaway-jumper aan de andere kant vallen.

Ze waren 106-89 met nog 7:10 in het kwart toen Harris een driepunter neerhaalde.

Young sloeg een lange driepunter neer en Capela blokkeerde Embiid aan de rand.

Korkmaz liet een driepunter vallen en breidde de voorsprong uit tot 16 punten met nog minder dan vier minuten te spelen.

Embiid bedacht een blok op Gallinari toen Harris de bal naar Embiid doorgaf voor een emmer aan de andere kant.

Ze waren 122-106 tegen het einde van het vierde kwartaal.

De 76ers pakten vervolgens de 127-111 overwinning op de Hawks.

Joel Embiid leidde de 76ers naar een 2-1 serie voorsprong op de Hawks.

De MVP-kandidaat van dit seizoen Joel Embiid liet een geweldige prestatie zien tijdens de Play-offs.

Hij zette dat ritme voort in Game 3 tegen de Hawks op vrijdagavond en scoorde 27 punten.

Bovendien speelde de wedstrijd ondanks een kraakbeenscheur in zijn rechterknie en voegde negen rebounds, acht assists en drie geblokkeerde schoten toe.

Hij kreeg veel hulp van andere starters Ben Simmons, Tobias Harris, Seth Curry en Furkan Korkmaz vanaf de bank.

Tobias Harris had 22 punten, 8 rebounds en 5 assists, terwijl Ben Simmons 18 punten maakte, 4 rebounds en 7 assists.

Seth Curry droeg 12 punten, 4 rebounds en 2 assists bij.

Ondertussen verloor Furkan Korkmaz 14 punten en een assist kwam allemaal van de bank.

Dwight Howard liet 12 punten vallen, samen met 6 rebounds.

Aan de andere kant leidde Trae Young de Hawks met 28 punten en 8 assists.

Gevolgd door John Collins, die 23 punten liet vallen en 7 rebounds pakte.

Bogdan Bogdanovic droeg 19 punten, 4 rebounds en een assist bij.

Clint Capela scoorde slechts acht punten, maar pakte 16 punten samen met 2 assists.

Ondertussen leidde Danilo Gallinari de bank met 17 punten en 3 assists.

Met de overwinning beëindigen de 76ers de reeks van 13 thuisoverwinningen van de Atlanta Hawks, terwijl de 76ers hun tweede opeenvolgende overwinning van de halve finale behalen.

Ze staan ​​nu maandagavond in Atlanta in Game 4 tegenover elkaar.