Golden State Warriors heeft donderdagavond in Golden 1 Center niet gewonnen van de Sacramento Kings zonder de veelzijdige verdedigers Draymond Green en Stephen Curry.

Draymond kwam niet om rond te schieten, zei hoofdcoach Steve Kerr. Hij voelt zich gewoon niet lekker.

Draymond zit tegen de Sacramento

Draymond zit tegen de Sacramento aan (bron: nba.com )

De Warriors betreden het veld zonder hun sterverdediger Draymond Green.

En ook zonder steraanvaller Stephen Curry vanavond tegen de Kings.

Dus zonder guard Stephen Curry en aanvaller Draymond Green verloren de Warriors 141-119 van de Sacramento Kings.

GSW's sterke aanval maar slechte verdediging

Golden State was al zonder guard Stephen Curry, die zijn vierde wedstrijd op rij miste met een gekneusd stuitje.

Evenzo kwamen de Warriors naar de rechtbank, zelfs zonder Draymond Green.

Warriors speelden een sterke aanval tegen de Kings, maar misten hun verdedigend spel. Sacramento scoorde in elk kwartaal minimaal 34 punten.

Aanvallend slaagden de Warriors erin om 51,1% in het algemeen en 53,1% uit het 3-puntsbereik te schieten.

GSW vs. Sacramento Kings

GSW vs. Sacramento Kings (bron: youtube.com )

voor welk team speelt Reggie Bush?

Andrew Wiggins versnelde Golden State met 26 punten, terwijl Kelly Oubre Jr. 19 punten verloor.

En rookie Nico Mannion wist 19 punten te scoren en tweedejaars guard Jordan Poole scoorde 17 punten.

Maar de Warriors waren niet in staat om de Kings' point guard De'Aaron Fox te stoppen, die zijn carrière-high 44 punten scoorde.

Hij schoot 44 punten op 16-uit-22 schieten met zeven assists. En rookie guard Tyrese Haliburton scoorde 21 punten op 7-uit-11 schieten.

Hij scoorde overal vanaf het veld, ongeacht wie hem bewaakte.

Fox was een groot obstakel voor het krijgersteam en kon hem er niet van weerhouden te scoren.

Golden State rouleerde door Wiggins, Oubre en rookie point guard Nico Mannion als verdediger.

Maar niemand kon Fox ervan weerhouden de mand te maken. Zijn snelheid om de basket te bereiken of een stap terug te doen voor een open driepunter zorgde voor meer kansen voor hem om te scoren.

is draymond green afgestudeerd in de staat Michigan?

Van

De’Aaron Fox zet nieuwe carrière-high in punten (bron: sactownroyalty.com )

We hadden geen antwoord voor Fox, hij was geweldig, zei hoofdcoach Steve Kerr.

Hij kwam overal waar hij wilde, neergehaald 3s bereikte de foutlijn. Teleurstellende defensieve nacht voor ons.

Oubre toegevoegd: Ze hadden meer kracht dan wij, ze speelden met iets meer tempo. Fox is duidelijk op een traan nu.

Hij is de snelste point guard in de competitie, dus het is moeilijk om dat te stoppen als we de hele wedstrijd op onze hielen spelen.

De krijgers misten Green in de verdediging.

Zonder Green was het verdedigende einde van de Warriors duidelijk een puinhoop. Ze lieten het andere uiteinde ongeveer 60% van het veld schieten.

De krijgers misten de agressieve verdediging en het spelmakend vermogen van de Green. Dat was duidelijk te zien aan de manier waarop koningen het schot maakten.

Het spelmakende vermogen van Green was nog belangrijker voor de Warriors in de afwezigheid van Curry. Maar ook hij was niet beschikbaar wegens ziekte.

In 38 wedstrijden dit seizoen scoorde Green gemiddeld 6,1 punten, 8,4 assists en 6,6 rebounds.

Als er een mogelijke vervanger was, was het aanvaller Juan Toscano-Anderson, die in de basisopstelling voor Green inviel, en nog steeds een spel maakt om een ​​kernonderdeel van de rotatie te zijn.

Hij eindigde met 15 punten op 6-uit-6 schieten (inclusief het maken van alle drie zijn driepunters), zes rebounds, vier assists en twee steals in 26 minuten.

Zonder Groen, hoewel de krijgers de leiding namen in het eerste kwart, maar al snel hun voorsprong alle resterende drie kwartalen verloren.

Ze verliezen uiteindelijk met 22 punten van de agressieve Sacramento Kings.

Ondanks het verlies staan ​​de Warriors nog steeds op de 10e plaats en kunnen ze deelnemen aan het toernooi.

En Warrior's Coach Steve Kerr gelooft ook dat het team dit stuk kan halen.

Met de handelsdeadline in het verleden kijken ze vooruit om het meeste uit de laatste 27 games te halen.

Het is altijd een opluchting wanneer de handelsdeadline verstrijkt, alleen omdat het moeilijk is voor alle jongens. Zodat ze zich tenminste kunnen settelen, zei Kerr.

We moeten ons hoofd neerleggen en weer aan het werk. We hebben morgen nog een wedstrijd (tegen de Hawks) en ik geloof echt dat dit team het helemaal gaat maken.

Zelfs na een drukke handelsdeadline waren de Sacramento Kings klaar om donderdag tegen de Warriors te spelen.

Ze versloegen op indrukwekkende wijze de Warriors 141-119 met De'Aaron Fox career-high night.

speelde Joe Buck in de nfl

Fox scoorde een carrière-high 44 punten, waar hij 25 punten maakte in de eerste helft op een efficiënte 16-22 schieten vanuit het veld.

Fox was niet de enige die een indrukwekkende nacht beleefde. Vier van Sacramento's spelers eindigden de avond in dubbele cijfers en twee van hen scoorden meer dan 20 punten.

Een van hen is Tyrese Haliburton die in 34 minuten 21 punten scoorde. Evenzo scoorde Richaun Holmes 25 punten, 11 rebounds en 1 assist in 32 minuten.

De Kings waren zowel aanvallend als verdedigend agressief en hielden de Warriors scherp.

Ze maakten geweldige runs in hun overwinning tegen de Warriors.

Na een overwinning op de Warriors op donderdag zijn de Kings slechts drie wedstrijden verwijderd van een play-in plek.

Ze doen hun best om de spelen te maken en meer overwinningen te behalen binnen de 10e plek om te spelen in een toernooi.