Denver passeer de Blazers en ga de halve finale in

Welke Film Te Zien?

De Denver Nuggets stonden voor Game 6 tegenover de Portland Trail Blazers.

Na een epische strijd tussen hen in Game 5.

De Blazers probeerden de reeks te evenaren nadat ze dit in Game 5 niet konden doen, zelfs nadat ze twee keer overuren hadden geforceerd.

En aan de andere kant leken de Nuggets de wedstrijd af te sluiten met een overwinning.

wat is dez bryant netto waard?

De Blazers begonnen sterk aan de wedstrijd en scoorden emmer na emmer.

Maar uiteindelijk pakten de Nuggets de overwinning achter het briljante scoren van Nikola Jokic.

De Nuggets schakelden de Blazers uit, versloegen ze met 126-115 en namen een 4-2 voorsprong in de reeks om de halve finales van de Western Conference in te gaan.

Nikola Jokic leidde de scorers met zijn briljante schietpartij, terwijl Damian Lillard ondanks het verlies de scorers van de Blazers leidde.

De Blazers beginnen sterk.

Damian Lillard had een geweldig eerste kwartaal en vestigde zelfs een playoff-record. Hij kreeg de NBA-teamgenoot van het jaar-prijs voor de wedstrijd.

Het eerste kwart begon met de Nuggets achter de Blazers met maar liefst vier punten met nog 7:10 in het kwart.

Toen liet Michael Porter Jr een driepunter vallen, waardoor de voorsprong halverwege het kwart in tweeën werd gesplitst.

En hij voegde nog een driepunter toe om de leiding te nemen.

Maar de Blazers namen de leiding terug en hadden een voorsprong van drie punten voordat Porter nog een driepunter toevoegde om de wedstrijd gelijk te trekken met nog 3:20 te gaan.

De Nuggets stonden achter de Blazers met vier punten, scoorden 29 punten in het kwart terwijl de Blazers 33 punten hadden in het eerste kwart en

In het tweede kwart hadden de Blazers een voorsprong van vijf punten meer dan een minuut in de wedstrijd.

Toen CJ McCollum een ​​dunk liet vallen, breidde hij de voorsprong uit tot zeven punten.

Halverwege het kwart stonden ze 45-47 toen Nikola Jokic de wedstrijd gelijk maakte met 47-47.

Norman Powell kwam met een omgekeerde lay-up en de Blazers pakten zes punten voorsprong met 3:37 resterend in het tweede kwart.

Anfernee Simons liet een driepunter vallen, wat leidde tot 18-8 runs en de Blazers met een voorsprong van 8 punten.

Lillard kwam in het tweede kwart met een driepunter op de proppen met nog 0,4 seconden te gaan.

Ze bleven de Nuggets domineren in het tweede kwartaal en voegden 35 punten toe in het tweede kwartaal, terwijl de Nuggets 32 punten toevoegden.

En bleef de leiding nemen aan het begin van het derde kwartaal, met een voorsprong van 11 punten met nog 8:09 in het kwart.

CJ McCollum breidde de voorsprong uit tot 14 punten en liet een driepunter vallen.

Ze waren 79-91 met nog minder dan vijf minuten te gaan in het derde kwart, toen McCollum daarna met een springer op de proppen kwam.

De Nuggets maakten een comeback.

Maar met de briljante opnames van Nikola Jokic maakten de Nuggets een comeback.

Jokic antwoordde terug met een dunk die de leiding terugsneed.

Ze waren 95-101, de Blazers nog steeds aan de leiding. Maar Monte Morris liet een driepunter vallen bij de Buzzer for the Nuggets.

Vervolgens eindigde het kwart op 98-101, de Blazers met slechts een voorsprong van drie punten, want de Nuggets sloten het kwart af met een punt van 14-4.

De Blazers hebben nog steeds een voorsprong van vier punten met nog 7:11 in het vierde kwartaal.

Monte Morris liet een driepunter vallen, waardoor de voorsprong werd teruggebracht tot een punt.

Jokic kwam vervolgens met een driepunter op het volgende balbezit, waardoor de Nuggets een voorsprong van twee punten kregen.

Ze waren 110-108 toen Morris een drijver liet vallen.

De Blazers stonden zes punten achter op de Nuggets en Austin Rivers liet een driepunter vallen, waardoor de voorsprong werd uitgebreid tot 9 punten.

Jokic sloeg een hookshot neer en nam de voorsprong met dubbele cijfers.

Ze waren 119-113 met nog minder dan twee minuten te spelen. Jokic liet vervolgens een emmer vallen.

Aaron Gordan bezegelde vervolgens de wedstrijd met een driepunter uit de hoek op Jokic's pass en nam een ​​voorsprong van 9 punten met nog minder dan een minuut te spelen.

De Blazers hadden geen antwoord op de aanval van Jokic, met als resultaat dat de Nuggets de 126-115 overwinning pakten en de Blazers uitschakelden die de halve finale van de Western Conference binnengingen.

Ik hou van ons team. Ik hou van elke speler in die kleedkamer, één tot en met zeventien, zei Nuggets-coach Michael Malone. We blijven manieren vinden om te winnen. Vorig jaar, dit jaar, realiseren mensen zich niet wat we nu missen met blessures, dus ik zou niet trotser kunnen zijn op een groep spelers die ik echt elke dag met veel plezier coach.

Ze nemen het nu op tegen de Phoenix Suns in de halve finales van de Western Conference.

Hoogtepunten scoren.

Nikola Jokic leidde de scorers met 36 punten, 8 rebounds en 6 assists. 20 van zijn 36 punten kwamen in het derde kwartaal.

Hij is alles voor hen, zei Damian Lillard over Jokic. Ik denk dat als een man zoals hij, wat hij voor dat team doet, zijn team naar een kampioenschap zou kunnen leiden, het dit jaar zou zijn vanwege hoe open het is. Er is geen favoriet. In mijn ogen heb ik tenminste het gevoel dat iedereen verslagen kan worden, en dat iedereen het voor elkaar kan krijgen. Daarom is het nog meer teleurstellend voor mij, want ik had het gevoel dat als er een jaar is dat je de last kunt dragen en er een kunt gaan halen, het dit jaar was. Ik denk zeker dat hij er toe in staat is.

Hij toonde opnieuw prestaties op MVP-niveau, want de Nuggets maakten een comeback in de tweede helft achter zijn briljante schietpartij.

Daarom is hij de duidelijke MVP, zei Malone. Omdat je iedereen uit ons team kunt halen, als we Nikola hebben, zou je mij, Wes Unseld, Ryan Bowen, Charles Klask, wie je maar wilt daarbuiten kunnen plaatsen, we gaan een manier vinden om te concurreren, want zo geweldig is hij is.

Op de vraag naar de comeback antwoordde Porter eenvoudig: Getting stops en Nikola Jokic.

De Nuggets-spelers voerden hun spel op om Jokic te helpen.

Jokic kreeg daarbij hulp van andere Nuggets-spelers. Een van hen komt van Michael Porter Jr.

Porter verloor 22 punten in het eerste kwart toen Jokic in foute problemen kwam, waardoor de Nuggets in het spel bleven.

Hij eindigde de wedstrijd met 26 punten, 5 rebounds en 4 assists.

Nadat Nikola in het derde kwart zijn ritme had gevonden, kreeg hij in de tweede helft hulp van Monte Morris, Austin Rivers, Aaron Gordan en JaMychal Green.

We hebben veel kerels die stoere spelers zijn, man, zei Porter. Net als ik had ik mijn moment in de eerste helft en toen koelde ik af. Ik denk niet dat ik [de rest van de wedstrijd] heb gescoord. Toen nam Jokic het duidelijk over, maar zoals Austin en AG hun momenten hadden, en Monte, J-Myke - we hebben gewoon veel kerels die capabel zijn.

Aaron Gordan liet in de laatste minuut 13 punten, 7 rebounds en vier assists vallen, samen met de beslissende driepunter.

Facundo Campazzo had 10 punten, 2 rebounds en 3 assists.

Monte Morris leidde de Nuggets-bank en scoorde 22 punten, 4 rebounds en 9 assists.

Terwijl JaMychal Green 10 punten verloor, 9 rebounds.

Aan het historische optreden van Damian Lillard komt dit seizoen een einde.

Damian Lillard duelleerde de huidige MVP-kandidaat Nikola Jokic gedurende de hele reeks om NBA een van de beste play-off-games van dit seizoen te bezorgen.

Hij dwong twee verlengingen af ​​in Game 5 met een koppeling driepunter en versloeg bijna de Nuggets in dat spel.

En vanavond vestigde hij zelfs een NBA-playoffrecord.

De Nuggets haastten zich om de serie in Game 6 af te sluiten om een ​​nieuwe koppelingsgame van Lillard te vermijden.

Niemand probeert Damian Lillard, een van de beste spelers ooit, te zien in een Game 7, zei Michael Porter Jr. van Nuggets.

Lillard eindigde het spel, scoorde 28 punten en 13 assists double-double samen met 4 rebounds.

Hij had 35 drieën in de eerste ronde van de play-offs en werd de speler met de meeste driepunters ooit in een play-offserie.

Terwijl CJ McCollum 21 punten, 4 rebounds en 3 assists liet vallen.

Norman Powell had 17 punten, 4 rebounds en 2 assists, terwijl Jusuf Nurkic 13 punten, 7 rebounds en 2 assists liet vallen.

Robert Covington eindigde met 10 rebounds en 11 punten double-double.

Ondertussen liet Carmelo Anthony 14 punten vallen, samen met 5 rebounds en 4 assists die allemaal van de bank kwamen.