Amerikaans Voetbal

Crystal Palace 3-2 Aston Villa: Tyrick Mitchell zegt dat het was alsof ik blind was

Welke Film Te Zien?

Tyrick Mitchell zegt dat hij blind was nadat hij het eerste doelpunt van zijn carrière had gescoord om Crystal Palace terug te winnen van Aston Villa in de Premier League.

hoeveel weegt derrick rose?

Bij een sensationeel incident dat de status van 'dood rubber' op de proef stelde, boden beide partijen aan om de intentie om met volle kracht aan te vallen aan te tonen.

Het voornemen van Mitchell om de komst uit te stellen bezorgde Palace in de tweede helft een mooie beloning.

De 21-jarige verdediger stond zes minuten in een goede positie voordat hij de bal om zijn schouder moest wikkelen. Na geraakt te zijn door Eberechi Eze .

Ik kon je niet vertellen wat ik op dat moment dacht. Maar toen hij binnenkwam, was het gewoon leuk, zei Mitchell, wiens wedstrijd op zondag de 23e in het Palace was. Het was alsof ik mijn jas uitdeed.

En het is net als een droom die uitkomt voor mijn hele familie en ook voor mij. Het is een geweldig seizoen voor mij geweest. Elke dag was moeilijk, maar al het werk is succesvol geweest.

Gevolgd met 2-1 terug vanaf de 34e minuut klopte Palace op de deur. Na de pauze werd op Selhurst Park eindelijk de weerstand van de bezoekers gebroken.

Met nog 15 minuten te gaan, Wilfried Zaha een voorgesneden racegame gemaakt. En vuurde een fout schot af dat in het net schoof met Villa-verdediger Ahmed Elmohamady , en Mitchell blokkeerde kort daarna het net.

Palace was al een keer terug in de wedstrijd.

Palace was al een keer terug in de wedstrijd, met Christian Benteke tegenover zijn voormalige team na een goede start van John McGinn .

Anwar El Ghazi raakte de achterkant van het net om de voorsprong van Villa terug te winnen - een doelpunt dat tot de laatste Palace-bijeenkomst leek op een overwinning.

Villa blijft elfde, vier punten achter op de tiende plaats Leeds met twee wedstrijden. Om te gaan, waardoor de Premier League-wedstrijd die heeft geleid tot de bovenste helft ongebruikelijk.

Het is al veilig voor degradatie, een overwinning die Palace met 44 punten heeft verminderd. En een kans om voor het eerst 50 punten te scoren in de Premier League.

In een mooi punt voor het potentieel van Villa en Engeland verscheen Jack Grealish voor de tweede keer. Op rij vanaf de bank na de blessure bewees hij op dit EK verder zijn veerkracht.

Mitchell wijst de weg naar het paleis.

Palace-manager Roy Hodgson zei dat Mitchell grote vreugde vond in zijn teamgenoten nadat hij terugkeerde naar de kleedkamer.

Het was het waard, zei Hodgson. In de kleedkamer sprak ik over hem, maar hij had het een beetje druk met de media.

Toen hij terugkwam, applaudisseerden de spelers en staf gewoon automatisch. En de glimlach op zijn gezicht zal altijd in mijn gedachten zijn.

De dag dat hij na 15 tot 20 jaar terugkijkt en zich afvraagt ​​of ik wel perfect was?

Mitchell wijst de weg vooruit naar het paleis (Bron: Football London)

Mitchell was niet de enige Palace-speler die indruk maakte. Voordat de wedstrijd begon, echode Everything's Gonna Be Alright, geschreven door Bob Marley, naar beneden.

En de thuisploeg deed zijn best om dergelijke gevoelens op het veld te ondersteunen.

Onder kritiek vanwege zijn speelstijl heeft Hodgson Palace in de Premier League gehouden. In zijn vier seizoenen bij de club vertrouwde hij op ervaren en betrouwbare spelers.

Hoewel het contract van de 73-jarige deze zomer afloopt en dat van het eerste vaste team, lijkt een vrijlating onwaarschijnlijk. Maar het optreden van zondag biedt stof tot nadenken.

Benteke is een van degenen wiens contract op het punt staat af te lopen. Hoewel kan worden gezegd dat hij in de positie van zijn Palace-carrière staat, was er een derde wedstrijd gaande en een vijfde in negen wedstrijden.

hoeveel michael vick netto waard?

Hij zou er een hebben gehad, maar om Emi Martinez te redden. In de tweede periode knikte hij vanuit de hoek naar de bar.

Zaha's talent is onbetwistbaar en op zondag. Hij liet zien dat hij nog steeds enthousiasme en ambitie heeft, kwaliteiten getoond aan Andros Townsend, Cheikhou Kouyate en anderen.

Het kan zijn dat Eze en Mitchell het paleis als kritische figuur moeten gebruiken.

Het zijn allebei jonge, getalenteerde spelers, die uitkijken naar waar Hodgson – of misschien zijn opvolger – verder kan bouwen.

In de tweede helft van de wedstrijd. Dat was Crystal Palace dat ik vier jaar geleden die zinloze geest zag, zei Hodgson.

En we accepteren ook het feit dat we nu nooit andere teams zullen doorrollen. En we moeten hard werken om het resultaat te krijgen, en dat hebben we vandaag gedaan. Spelers verdienen het om vreselijke eer te krijgen.

Een nederlaag belemmert de voortgang van Villa niet.

Toen Villa Palace op tweede kerstdag met 3-0 had verslagen, vochten ze uit de top vier om een ​​onverwachte Europese plek.

De volgende vijf maanden hebben een grote rem gezet op deze hoge ambities.

Toch mogen ze niet afwijken van de zichtbare vooruitgang van de partij die in de vorige campagne bijna degradatie vermeed.

Het is duidelijk de afwezigheid van de Griekse ster in 13 wedstrijden waarin ze er slechts drie wonnen.

Nederlaag belemmert de voortgang van Villas niet (Bron: The 18)

De kant van Dean Smith houdt nog steeds het boksen uit de spits van Engeland, zoals ze zondag lieten zien. Vooral in de eerste helft, die hun twee goals bevatte.

Met Kortney Hause hadden ze meer kunnen hebben bij de geblesseerde Tyrone Mings - twee keer zo wijd vanuit de hoeken.

In de tweede helft werd echter de afwezigheid van Mings en Matty Cash genoemd, omdat Villa er vermoeid uitzag. En het werd verminderd tijdens de aanval op het paleis.

Ze hebben nog twee wedstrijden te gaan om in de top tien te eindigen. Nu Tottenham niet langer de thuisbasis is van Chelsea, zal Villa genoegen moeten nemen met de betere, de onderste helft.

hoeveel kinderen heeft brett favre?

Het raakt onze hoop, zei Smith. We staan ​​slechts vier punten achter op Leeds United en we moeten goed eindigen.

We leken vandaag in de eerste helft een uitstekend team. En we hadden de pech dat we niet meer dan een goed doelpunt scoorden.

In de tweede helft hadden ze ons op een betere manier tegengewerkt. En we misten de kracht die we in de eerste helft hadden. Ze waren agressief en we stonden nooit zo voor de bal als in de eerste helft.

Het was een geweldige wedstrijd en we zijn teleurgesteld over de doelpunten die ze hebben gemaakt.