Nba

Bucks winnen eindelijk van de Nets

Welke Film Te Zien?

De Milwaukee Bucks en de Brooklyn Nets stonden donderdagavond tegenover elkaar voor Game 3.

Na zowel Game 1 als Game 2 te hebben verloren, versloegen de Milwaukee Bucks uiteindelijk de Nets met 86-83 in Game 3, waardoor de voorsprong van de Nets-reeks werd teruggebracht tot 2-1.

Khris Middleton en Giannis Antetokounmpo gecombineerd voor 60 plus punten om de Bucks hun broodnodige overwinning te geven.

Terwijl de Nets zonder James Harden speelden en Kevin Durant en Kyrie Irving samen voor meer dan vijftig punten in de verliezende inspanning.

De Bucks begonnen sterk en namen in het eerste kwartaal een voorsprong van dubbele cijfers op de Nets. Maar de Nets maakten al snel een comeback in het tweede kwartaal.

De Bucks gingen het in de tweede helft tegen elkaar op en kwamen uiteindelijk met een overwinning op de proppen.

De Bucks controleerden het eerste kwart.

Kevin Durant geblokkeerd Khris Middleton aan het begin van het eerste kwartaal. Middleton bedacht de eerste emmer van het spel en liet een mid-range jumper vallen.

Vervolgens reed Giannis Antetokounmpo recht naar de rand en dropte een dunk.

Hij kwam met nog een dunk, wat leidde tot een 9-0 run met nog 8:25 te gaan in het eerste kwart.

Bruce Brown Jr kwam uiteindelijk met een emmer voor de Nets op de pass van Kevin Durant.

Ze waren 9-22 met nog 2:44 in het kwart, zoals Antetokounmpo ontdekte Khris Middleton voor een driepunter, waardoor de voorsprong werd uitgebreid tot 16 punten.

Middleton kwam met nog een driepunter en Antetokoumpo liet een lay-up vallen, waarna de Nets een emmer lieten vallen.

En het eerste kwart eindigde op 30-11, waarbij de Bucks de leiding namen.

In het tweede kwart namen de Nets de leiding.

Met 19 punten achter in het eerste kwart, moesten de Nets hun ritme vinden om de kans op de overwinning in het spel vast te houden.

De Nets begonnen het tweede kwart snel met Kyrie Irving die een paar seconden in het kwart een back-to-back bucket liet vallen.

Vanaf dat moment begonnen de Nets langzaamaan momentum te krijgen toen ze een 15-2 run maakten met 7:43 over in het kwart achter briljante schoten van Bruce, KD en Kyrie.

Ze waren 31-35 met slechts vier punten achterstand op de Bucks met nog minder dan vier minuten te gaan in het spel.

De comeback in het spel maken na eerder met dubbele cijfers te zijn gevallen.

De Nets bleven de voorsprong verkleinen. Irving sloeg een pull-up jumper omver en de voorsprong sneed tot twee punten.

Het kwart eindigde met 42-45 en de Bucks namen een voorsprong van slechts drie punten in het derde kwart.

In het derde kwart gaan beide teams het tegen elkaar op.

De Nets hebben nog steeds een achterstand op de Bucks terwijl Middleton binnenkomt voor een lay-up en Durant antwoordde meteen met een jumper.

Ze gingen heen en weer met het scoren van emmers en de Bucks met een voorsprong van vijf punten.

Irving liet een driepunter vallen en Giannis bedacht een lay-up aan de andere kant.

Durant sloeg een driepunter neer en sneed de voorsprong van Bucks naar een punt ongeveer halverwege het kwart.

hoeveel is lamar odom waard?

Brook Lopez blokkeerde Joe Harris, waardoor hij geen emmer meer kon pakken en de leiding kon nemen voor de Nets.

Giannis liet een springer vallen en breidde de voorsprong weer uit.

Durant sloeg vervolgens een driepunter neer en bracht de wedstrijd op 57-57 met 4:49 resterend in het derde kwart.

Maar Lopez antwoordde gelijk terug met een driepunter.

Tegenover elkaar stonden ze 63-64 met nog iets meer dan een minuut te gaan in het kwart.

Lopez en Thanasis Antetokounmpo blokkeerden elke vooruitgang van de Nets in de laatste seconden van het kwart.

Dit eindigde het derde kwartaal met 65-67, waarbij de Bucks een voorsprong van twee punten namen na de drukte van de laatste seconden.

De Bucks pakken eindelijk de overwinning.

Irving kwam met een driepunter, waarmee hij de voorsprong in het begin van het vierde kwart terugbracht tot een punt.

Ze waren 70-71 toen Giannis een driepunter neerhaalde en een voorsprong van 4 punten nam met nog minder dan 10 minuten te spelen.

Durant antwoordde meteen terug met een turnaround jumper.

Middleton verloor de bal en Bruce Brown liet een dunk vallen in de overgang om de wedstrijd opnieuw gelijk te trekken op 74-74.

Giannis sloeg een springer omver en Lopez blokkeerde Irving bij de rand.

Ze hebben opnieuw gelijk op 76-76 met 5:16 resterend in het spel.

Omdat geen van beide teams scoorde, waren beide teams gelijk tot 2:45 resterend in het spel.

Toen scoorde Middleton een mid-range jumper met een voorsprong van twee punten.

Durant antwoordde meteen met een jumper.

Allemaal weer gelijk, het duel begon met Middleton die een springer liet vallen en Durant antwoordde met een springer en vervolgens met een driepunter.

Met de driepunter kwamen de Nets uiteindelijk op voorsprong.

Ze waren 83-82 met nog 24,7 seconden te gaan toen Jrue Holiday binnenkwam, een lay-up liet vallen en de leiding nam voor de Nets met nog 11,4 seconden te gaan.

Daarna was er nogal wat drukte, Brown reed recht naar de rand maar slaagde er niet in een lay-up neer te halen en de Bucks trokken de fout en pakten de overwinning met een vrije worplijn.

De Bucks behaalden eindelijk de broodnodige overwinning en versloegen de Nets met 83-86.

Ze hebben nu een kans om de reeks in Game 4 op zondag gelijk te trekken.

Giannis en Middleton leidden de Bucks.

Het waren allemaal Giannis en Middleton aan het offensieve einde, want elk van hen liet 30 plus punten vallen voor de overwinning van de Bucks.

Khris Middleton leidde de Bucks, scoorde 35 punten en een carrière-high 15 rebounds double-double samen met een assist.

Terwijl Giannis Antetokounmpo kwam met 33 punten en 14 rebounds double-double samen met 2 assists.

Uiteindelijk is een overwinning een overwinning, zei Antetokounmpo. Het maakt niet uit of je met 30 wint. Het maakt niet uit of je met één wint. Je kunt naar huis gaan en de 'W' vieren.

Ze verzamelden vanavond 79% van de Bucks-punten, het hoogste van elk duo in de geschiedenis van de NBA-playoff.

hoeveel verdient boomer esiason per jaar?

Jrue Holiday liet 9 punten, 4 rebounds en 5 assists vallen, inclusief een lay-up in de laatste paar seconden van de wedstrijd die de Bucks op voorsprong bracht.

Ik had het gevoel dat ze misschien dachten dat ik een time-out zou afkondigen, zei Holiday. Ik denk in mijn hoofd, ik dacht dat ik misschien een klok moest laten lopen. Maar ik zag Bruce Brown een-op-een, dus ik deed een zet. Het was een goede en ik kreeg uiteindelijk een lay-up.

De verdediging van Milwaukee heeft veel geholpen in het spel.

Brook Lopez, die slechts drie punten scoorde, maakte een enorme impact op de verdediging met 11 rebounds en zes enorme blocks op het moment van nood.

In de laatste seconden van de wedstrijd zorgde hun verdediging ervoor dat de wedstrijd werd afgesloten.

Ik denk dat het deels is wanhopig spelen, de situatie kennen, weten wat dit spel voor ons betekent en wat het betekent om thuis te zijn, zei Holiday. En dan is het andere deel de prestatie die we hadden in de eerste twee wedstrijden, wat aantoont dat dit niet het type verdediging is dat we spelen. Dat was echt karakterloos.

Kevin Durant, Kyrie Irving en Bruce Brown Jr voor de Nets.

De Nets speelden wegens blessures met hun sterspeler James Harden en Jeff Green.

James liep een blessure op in de eerste minuut van Game 1, terwijl Jeff uitgesloten was sinds Game 2 van de eerste ronde van de play-offs tegen de Boston Celtics.

Daardoor lag alles in de handen van Kevin en Kyrie.

Beiden presteerden goed na het eerste kwartaal, gecombineerd voor 55 punten voor de Nets.

De Nets stonden in het eerste kwart maar 19 punten achter, maar met de hulp van Bruce Brown slaagden Kevin en Kyrie erin de voorsprong op de helft te verkleinen en maakten zelfs een comeback door de leiding te nemen in de laatste minuut van de wedstrijd.

Maar het was uiteindelijk niet genoeg om de Bucks vast te houden.

Kevin leidde de Nets, scoorde 30 punten en 11 rebounds double-double samen met 5 assists.

We maakten geen schoten langs het traject, zei Durant. Ik denk dat we daar een paar kansen hebben gehaast.

Terwijl Kyrie 22 punten liet vallen, 5 rebounds en een assist.

'Dat is een goede, ouderwetse play-offwedstrijd,' zei Irving.

Ondertussen droeg Bruce Brown 16 punten en 11 rebounds double-double bij, samen met 3 assists in de verliezende inspanning.