De Bucks domineerden de Hawks in Game 2

Welke Film Te Zien?

De Atlanta Hawks en de Milwaukee Bucks stonden vrijdagavond in Milwaukee tegenover elkaar voor Game 2 van de Eastern Conference Finals.

De Bucks kwamen het veld op om de uitkomst van Game 1 om te draaien en dat deden ze op dominante wijze.

Aan de andere kant slaagden de Hawks er niet in om nog een overwinning op de Bucks te behalen.

De Bucks domineerden de Hawks, versloegen ze uiteindelijk met 125-91 en maakten de serie gelijk met 1-1.

Giannis Antetokounmpo leidde de Bucks naar de dominante overwinning op de Hawks. Hij kreeg enorme hulp van Jrue Holiday en Khris Middleton om de overwinning te behalen.

Aan de andere kant leidde Trae Young de Hawks gevolgd door Danilo Gallinari en John Collins.

Alle spelers van beide teams in de opstelling speelden in Game 2. Bijna alle scoorden punten.

De Bucks domineerden de Hawks gedurende de hele wedstrijd en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 30 plus punten verschil.

Een sterke start van de Bucks in het eerste kwartaal.

Giannis Antetokounmpo liet een lay-up vallen en schoot de eerste emmer van het spel.

Trae Young bedacht een springer voor de eerste emmer van de Hawks.

Giannis ging snel naar de andere kant en liet een lay-up vallen, waarna Middleton een driepunter neerhaalde.

De Bucks stonden halverwege het kwart zeven punten voor toen Kevin Huerter een driepunter neerhaalde.

Vervolgens voegde Young nog een lange tweepunter toe en de Hawks verkleinden de voorsprong tot op twee punten.

Brook Lopez antwoordde terug met een driepunter en Holiday liet een dunk vallen op het volgende balbezit.

Huerter schoot een springer maar haalde het niet, toen kwam Collins met een dunk op Huerter's misser.

Bryn Forbes sloeg een driepunter neer en de Bucks namen een voorsprong van 10 punten.

Vervolgens waren ze 26-18 met nog 2:02 in het kwart toen Gallinari een lay-up liet vallen.

Hij sloeg ook een driepunter neer en de Hawks sneden de voorsprong binnen een driepunter.

Het kwart eindigde op 34-28 en de Bucks namen een voorsprong van zes punten richting het tweede kwart.

De Bucks domineerden de Hawks in het tweede kwart.

Giannis onderbrak Huerter en reed regelrecht naar de andere kant om een ​​lay-up te maken als de eerste emmer van het tweede kwart.

Bogdan Bogdanovic reed rechtstreeks naar de emmer en liet een drijver vallen.

Pat Connaughton antwoordde snel met een driepunter en Giannis voegde nog een emmer toe en liet een drijver vallen.

Bogdan sloeg een driepunter neer en Forbes antwoordde met een springer.

Vervolgens kwam Bobby Portis met een steal op de misspass van Clint Capela en maakte een bucket.

Huerter tikte aan de overkant een driepunter neer. Giannis antwoordde met een lay-up.

Young antwoordde al snel met een driepunter.

Giannis bedacht een lange pass naar Holiday voor een lay-up. Lopez voegde nog een emmer toe en liet een dunk vallen op de pass van Middleton.

Young reed naar de rand voor een emmer, maar Lopez blokkeerde hem bij de rand.

Daarna kwam Middleton met een steal en liet een omgekeerde lay-up vallen in de overgang.

Ze waren 60-40 toen Holiday een lay-up liet vallen op de pass van PJ Tucker. Ook hij kwam met een driepunter en een dunk recht op het volgende balbezit.

Collins kwam uiteindelijk met een jumper en brak de Bucks 20-0 run met nog minder dan twee minuten te spelen in het kwart.

Young sloeg een driepunter neer en de Hawks stonden 29 punten achter op de Bucks.

Holiday trok een overtreding samen met een omgekeerde lay-up en het kwart eindigde op 77-45 en de Bucks domineerden de helft met een voorsprong van 35 punten.

De Bucks bleven de Hawks verpletteren in het derde kwart.

De Hawks stonden 35 punten achter op de Bucks en gingen het derde kwart in.

Young liet een lay-up vallen om het derde kwart te beginnen en Giannis antwoordde met een fadeaway-jumper aan de andere kant.

Holiday sloeg een driepunter neer en Giannis voegde nog een lay-up toe.

Capela antwoordde vervolgens met een hookshot en Collings voegde er nog een toe, waardoor een driepunter werd neergehaald.

Bogdanovic sloeg een driepunter neer.

Giannis liet een lay-up over Capela vallen op de pass van Tucker en Middleton voegde een driepunter toe.

Giannis

De emmer van Giannis boven Capela (bron: sportskeeda.com )

Ze waren 94-59 toen Middleton een fadeaway-jumper op Holiday's pass liet vallen.

Forbes sloeg een driepunter neer en de Bucks leidden met veertig punten met nog 2:03 over in het kwart.

Gallinari kwam met een trui. Connaughton sloeg een driepunter neer en het kwart eindigde in 103-63.

De Bucks pakken de overwinning.

Jordan Nowra liet aan het begin van het derde kwart een lay-up vallen en Cam Reddish antwoordde met een jumper aan de andere kant.

Mama Diadkite liet een trui vallen en Cam Reddish antwoordde met een driepunter.

Nathan Knight maakte een enge val nadat hij Elijah Bryant had geblokkeerd.

Jeff Teague kwam met een emmer en Reddish liet aan de andere kant een lay-up vallen.

Thanasis Antetokounmpo bedacht een dunk die de bank en zijn jongere broer Giannis opzwepen.

Kris Dunn sloeg een jump shot neer aan de andere kant.

Vervolgens kwam Skylar Mays met een steal en liet een dunk vallen in de overgang.

Ze waren 87-122 toen Tony Snell een lay-up liet vallen met nog ongeveer een minuut te spelen.

Terwijl Elijah Bryant aan de andere kant een layup bedacht.

Het kwart eindigde 125-91, waarbij de Bucks de overwinning pakten en de reeks gelijk maakten.

Giannis leidde de Bucks.

De Bucks domineerden de Hawks achter een briljant optreden van voormalig MVP Giannis Antetokounmpo.

Antetokounmpo voerde de line-up van Bucks aan, scoorde 25 punten en pakte 9 rebounds samen met 6 assists.

Bovendien maakte hij indruk op iedereen met zijn spinbeweging langs Solomon Hill en ontving hij lofbetuigingen van zijn teamgenoten.

Ik had die beweging nog nooit gezien, zei Khris Middleton uit Milwaukee. Dat is een hele zet. Dat moet de top 10 aller tijden zijn.

Hij kreeg ook veel hulp van zijn teamgenoten.

De Bucks domineerden de Hawks (bron: twitter.com )

Beginnend bij Jrue Holiday leidde hij het team achter Giannis en scoorde 22 punten, 2 rebounds en 7 assists.

Hij bewaakte ook de belangrijkste starter van de Hawks, Trae Young, en beperkte hem binnen 2 van 8 met zes omzet.

Gevolgd door Brook Lopez, die 16 punten liet vallen.

wat is stephanie mcmahon echte naam?

Khris Middleton droeg 15 punten bij en pakte 7 rebounds samen met 8 assists.

Als gevolg van hun dominante optreden en een enorme voorsprong op de Hawks, kreeg de hele bank de kans om in het spel te spelen.

En bijna allemaal scoorden ze buckets in de tijd dat ze speelden.

The Hawks laag scorende nacht.

Game 2 was niet de beste voor de Hawks omdat ze aan beide kanten worstelden.

Ze hadden het moeilijk om de Bucks in de verdediging te houden en worstelden om voorbij de verdediging van de Bucks te komen.

Als gevolg daarvan scoorde geen van de Hawks-spelers meer dan 15 punten.

Trae Young verloor 15 punten, wat het hoogste was onder Hawks-spelers. Hij pakte 2 rebounds en 3 assists.

De enige starters die in dubbele cijfers scoorden, zijn John Collins. Hij liet 11 punten vallen en pakte 8 rebounds.

Aan de andere kant leidde Danilo Gallinari de Hawks-bank, scoorde 12 punten en 2 rebounds.

Terwijl Cam Reddish 11 punten en 1 rebound maakte, kwamen ze allemaal van de bank.

Zowel het team, de Hawks als de Bucks staan ​​zondagavond in Atlanta tegenover elkaar voor Game 3.