Nba

Battle of tops: Bucks behaalt play-off-plek en verslaat de Nets

Welke Film Te Zien?

De strijd om de toppen ging ook vanavond verder met Milwaukee Bucks tegenover Brooklyn Nets.

In de laatste wedstrijd tussen hen versloegen de Bucks de Nets met 117-114 en verbeterden daarmee hun record.

En vanavond verbeterden de Bucks niet alleen hun record, maar veroverden ze ook de play-off-plek met een overwinning van 124-118 op de Nets back-to-back.

Nu blijven de Bucks met een record van 41-24 met een winstpercentage van .631, anderhalve game achter de no.2 Nets en drie games achter de no.1 Philadelphia 76ers.

De Bucks gaan nu voor het vijfde seizoen op rij de play-offs in.

Bokken sterk 1e helft

Jrue Holiday scoorde het eerste schot van de wedstrijd om de Bucks op slechts 20 seconden voorsprong te geven.

Maar de Nets Kevin Durant antwoordde meteen terug met een jumper gevolgd door Kyrie Irving' s lay-up om het spel 4-2 te brengen na anderhalve minuut spelen.

De Nets namen een voorsprong van vijf punten met een back-to-back schot, maar de Bucks-ster Giannis antwoordde terug met een driepunter en maakte een overtreding bij het scoren van een lay-up nadat Brook Lopez Irving blokkeerde en een voorsprong op de Bucks gaf.

De Nets stonden bijna het hele eerste kwartaal achter de Bucks, beginnend met maar liefst 4 punten en maar liefst vijf punten.

Ze stonden vier punten achter met nog 37,3 seconden te gaan in het kwart toen Durant een overtreding maakte door een jumper te scoren die de voorsprong tot een punt verkleinde om het kwart te beëindigen.

De Bucks bleven dominant in de 1e helft.

Bij het ingaan van het tweede kwartaal stonden de Nets en de Bucks op 33-34, met de Bucks aan de leiding.

De Nets begonnen het tweede kwart met een 7-2 run met een voorsprong van vier punten.

En vervolgens gingen beide teams heen en weer met het scoren van emmers.

De wedstrijd eindigde op 44-44 met nog 8:14 in het kwart.

En de Nets scoorden daarna om de leiding te nemen, maar de Bucks kwamen weer in evenwicht met nog 6:19 op de klok.

De wedstrijd ging gelijk op: de Bucks beantwoordden elk schot van de Nets om de wedstrijd gelijk te trekken en de Nets deden hetzelfde elke keer dat de Bucks de leiding namen.

Maar met nog ongeveer vier minuten voor de rust kwamen de Bucks op voorsprong.

Bucks verslaan de Nets rug aan rug

Bucks verslaan de Nets rug aan rug (bron: netsdaily.com )

De Bucks stonden 5 punten voor toen de klok 1:57 aangaf.

Bucks Bobby Portis sloeg een dunk en breidde de voorsprong uit tot 7 punten met 55-62 op het bord.

En Giannis scoorde jumper met nog 46,3 seconden te gaan om een ​​voorsprong van 10 punten te nemen voordat Irving het laatste schot van het kwart sloeg om de helft af te sluiten met 66-58.

Aan het begin van het derde kwart stonden de Bucks aan de leiding nadat ze de 1e helft hadden afgesloten met een voorsprong van acht punten.

Kyrie en Kevin scoren om de leiding te nemen.

Kevin Durant begon de derde met een driepunter en Giannis antwoordde gelijk terug met een eigen driepunter.

De Bucks namen de voorsprong van 10 punten ongeveer half in het derde kwart.

Joe Harris liet een driepunter vallen, gevolgd door de lay-up van Kevin Durant om een ​​14-7-run te beginnen en uiteindelijk een voorsprong van twee punten te nemen om het kwart te beëindigen.

De Bucks comeback in de vierde.

De driepunter van Blake Griffin vroeg in het vierde kwartaal bezorgde de Nets een voorsprong van vijf punten op 100-95 met nog 10:27 in het spel.

De Bucks brachten de wedstrijd in evenwicht op 104-104 met 7:57 op de klok.

Vervolgens werd de voorsprong uitgebreid tot vier punten nadat Jrue Holiday een lay-up binnenhaalde.

Khris Middleton schoot een lay-up waardoor het spel 110-104 werd met de Bucks aan de leiding.

Giannis trok vervolgens een overtreding en scoorde een lay-up.

De Bucks namen de grootste voorsprong van het kwartaal met 11 punten op 108-119 met nog 3:26 minuten op de klok.

De Nets probeerden wel een comeback te maken met doelpunten van Kyrie en Kevin.

Maar de Bucks bleven maar antwoorden, ooit schoten de Nets gemaakt.

hoeveel is de begrafenisondernemer waard?

Uiteindelijk maakten ze de series sweep van de Nets met 124-118 op het scorebord.

Kevin Durant en Kyrie Irving hebben een enorm scorend partnerschap.

Ondanks het verlies Kevin Durant en Kyrie Irving liet een enorme score vallen voor de Nets.

Ze hadden die avond een partnerschap van 70 punten.

Waar Kyrie de score aanvoerde voor de Nets met 38 punten, terwijl Kevin Kyrie volgde met 32 ​​punten offensief.

Het supersterduo van Nets schoot samen 25 voor 47 uit het veld en 10 voor 20 vanaf de driepuntslijn.

Alleen al met Kevin en Kyrie zijn ze al een dominant duo in de competitie. Nadat Harden is teruggekeerd van de blessure, is het trio niet meer te stoppen.

Als ze hetzelfde tempo bijhouden om te scoren, zelfs nadat Harden terugkeert.

De Nets zullen een moeilijk te verslaan team zijn.

Kevin sloot de avond in het algemeen af ​​met 32 ​​punten, 9 rebounds en 6 assists in veertig minuten spelen.

Ondertussen leidde Kyrie het scorebord met 38 punten, 5 assists en 3 rebounds.

Jeff Green scoorde 10 punten en 5 rebounds om de lijst van de Nets-starter in dubbele cijfers af te ronden.

Joe Harris leidde de bank met 12 punten, 2 rebounds leverde 33 punten op.

Evenzo liet Mike James 10 punten vallen in tien minuten spelen, samen met een rebound en drie assists.

Terwijl Blake Griffin 9 punten liet vallen met 2 rebounds en 2 assists.

Verlies werpt enig licht op het Nets-probleem.

De Nets verloren hun opeenvolgende wedstrijden van de Bucks back-to-back. Dit verlies verduistert nu het licht van het Nets-probleem om het spel te winnen.

Het bracht ook de focus op de bekendheid van de Bucks-kern die is opgebouwd door verschillende diepe playoff-runs.

Dat is een enorme factor, zei Durant achteraf. Continuïteit is een groot goed in deze competitie.

De speler van The Nets die af en toe geblesseerd was, zorgde voor problemen in hun connectiviteit en continuïteit.

Bijvoorbeeld, de grote drie spelers van Nets, James Harden, Kyrie Irving en Kevin Durant zelf hebben niet meer dan zeven wedstrijden samen gespeeld.

Het is dus moeilijk voor hen om contact te maken en vertrouwd te raken tijdens het spel zodra James terugkeert naar de Nets.

Aan de andere kant heeft Bucks spelers die al meerdere seizoenen samenspelen.

Ze zijn dus bekend met elkaars spelen wat erg voordelig is.

De Nets Coach over hun probleem.

We moeten hier een gat inhalen, zei Nets-coach Steve Nash. We begrijpen dat dit een team is dat al jaren dezelfde aanval uitvoert, samen speelt en dezelfde plannen heeft voor de verdediging.

Diep in de play-offs gegaan, en dat is iets wat we niet hebben, dus hoe kunnen we dat gat dichten? Dat is een beetje ons leven in een notendop op weg naar huis hier.

Terwijl de Nets nog steeds bezig zijn om de chemie en het ritme op te bouwen.

Maar wat voordelig is voor de Nets is de aanwezigheid van ervaren spelers, die al enkele jaren in deze competitie spelen.

We hebben veteranen in dit team die in verschillende situaties speelden die vrijwel elke terminologie kennen die in deze competitie wordt gebruikt en elk soort set dat we aan beide kanten spelen, zei Durant.

Dat is ook in ons voordeel, met dat ervaren leiderschap, maar we zijn nog steeds een verbonden groep.

Durant zei dat hij vanwege die ervaring het gevoel heeft dat het team al jaren samen is, ook al is het maar één seizoen geweest.

Durant voegde eraan toe: daar moeten we op blijven voortbouwen.

Nash vatte de resterende reguliere seizoensdoelen van de Nets samen als een poging om weer volledig gezond te worden en een gebrek aan gemeenschappelijke ervaringen te overwinnen.

Dat is net zo goed onze uitdaging, zei Nash. Kunnen we fysieker zijn terwijl we dat doen? Kunnen we meer verbonden zijn? Kunnen we sommige van de controlables hanteren en besturen die ons kunnen helpen om in sommige van deze games te blijven en sommige van deze games te winnen terwijl we proberen de stukken in elkaar te zetten?

Milwaukee Bucks-ster Giannis helpt handen.

De regerend MVP Giannis leidde de scoringsopstelling in de overwinning op de Nets back-to-back op dinsdagavond.

Hij scoorde 36 punten, de laatste twee uit de koppelingsvrije worpen met nog 51,9 seconden te gaan.

De Bucks-ster had ook 12 rebounds en maakte een double-double van de nacht, samen met 4 assists.

Met de overwinning behaalden de Bucks nu een play-ff-plek, samen met het winnen van hun derde rechte lijn en ook de Nets hun derde achtereenvolgende verlies.

De Bucks zijn met 5-1 gegaan tegen de twee beste teams van de conferentie.

Bucks behaalt plek in play-offs

Bucks pakt playoff-plek (bron: twitter.com )

Ik gebruik gewoon altijd dezelfde term: we leren meer over onszelf, zei Bucks-hoofdcoach Mike Budenholzer over het recente succes van het team tegen Brooklyn en Philadelphia.

We moeten beter worden.

Deze teams doen veel dingen om je in moeilijke situaties te brengen. Ze zullen allebei goed zijn. Ze hebben allebei jongens die worden vermist. Maar het is competitief, het is goed om te winnen, het is belangrijk om hier goed te blijven spelen.

Maar deze overwinning zou niet gemakkelijk zijn geweest zonder dat Giannis de hulp van zijn teamgenoten had gekregen.

Zijn teamgenoten vullen hun zwakke punten perfect op en spelen hun rol goed om hun team de overwinningen te bezorgen.

Ook vanavond hebben de Bucks offensief uitstekend werk geleverd om de leegte van Giannis op te vullen toen hij uitzit voor de vuile problemen.

Op deze avond namen de 'grote drie' van Bucks om de beurt het spel over. Als gevolg hiervan sloten ze de avond af met een enorme score.

Bucks scoren hoogtepunten.

Khris Middleton en Jrue Holiday kwamen allebei op gelijke hoogte voor de tweede voorsprong voor de Bucks.

Beiden scoorden elk 23 punten, en Khris voegde 7 rebounds toe met 4 assists en Holiday voegde 8 rebounds toe, nog een double-double met 10 assists.

Donte DiVincenzo voegde ook een double-double toe, scoorde 10 punten en 15 rebounds met 2 assists.

Ondertussen leidde Bryn Fobes de score voor de Bench met 14 punten.

Deze overwinning heeft zeker het vertrouwen van de Bucks in de toekomst opgebouwd.

Het betekent veel, zei Holiday. Je moet jezelf echt een beetje vergelijken met een team en niet alleen dat, maar teams moeten ook aanpassingen maken.

hoeveel geld is ric flair waard?

Na één game, één overwinning, moet je teruggaan en aanpassingen maken en de volgende keer gaan spelen.

Dus ik denk dat we goed werk hebben geleverd door ons aan te passen en echt vast te houden en aandacht te besteden aan detail en we hebben de overwinning behaald, voegde hij eraan toe.

Dat gezegd hebbende, de Bucks weten ook dat de Nets en 76ers niet op volle sterkte waren in elk van de matchups in het reguliere seizoen.

Geweldige overwinningen, natuurlijk, ik ben blij dat we een show voor onze fans hebben kunnen neerzetten en dat we goede gewoonten hebben kunnen opbouwen in die games, maar dat is alles, zei Antetokounmpo. Het betekent niets.

Niemand zal zich deze wedstrijden herinneren als we in de play-offs zitten. Persoonlijk zegt het me niets.

Het enige waar het mij om gaat, is dat het team hard naar buiten kon komen, iedereen was opgesloten, aanvallend zorgden we voor de bal, we kregen een strakke blik, we probeerden het ze zo moeilijk mogelijk te maken.

Daar ben ik blij om, maar winnen, winnen of verliezen, betekent niet niets. Spelers zullen allemaal anders zijn. Ander geval (in de play-offs).