Nba

76ers wint de Wizards in game 1

Welke Film Te Zien?

De play-off voor Eastern Conference No.1 Philadelphia 76ers is vandaag van start gegaan in Wells Fargo Center, waar ze tegenover de Washington Wizards stonden voor game 1.

De 76ers versloegen de Wizards 125-118 en namen het thuisvoordeel over de Wizards die de leiding namen in 7 game series.

Tobias Harris behaalde zijn carrière in de NBA Playoffs, terwijl de verdediging van Ben Simmons schittert als dit de 76ers in Game 1 kracht geeft.

Beide teams begonnen sterk in de eerste helft, maar de 76ers braken door in de tweede helft en pakten uiteindelijk de overwinning op de Wizards.

Head to Head begint in het eerste kwartaal.

Joel Embidd begon het kwartier met een springer en Alex Len antwoordde terug met een linkshandige springer.

Beiden brachten het duel met 4-4 in evenwicht met 10:37 over in het kwart.

Vervolgens maakten de 76ers een 13-4 run toen Ben Simmons een jumper liet vallen. Gevolgd door de lay-up van Tobias Harris op de pass van Seth Curry.

Bradley Beal mislukte voor de Wizards, waardoor Simmons een kans kreeg toen hij aan de andere kant naar de basket reed en eindigde met een lay-up.

Dan laat Tobias Harris een trui vallen. Deze emmers geven de 76ers een 6-0 run van de 13-4 run.

Terwijl Russell Westbrook een springer slaat om terug te antwoorden.

Voortzetting van de run Harris raakt een andere jumper direct daarna met 8:13 resterend in het kwartaal.

Hij slaat een back-to-back jumper halverwege het kwart, waardoor 76ers een voordeel van 10 punten hebben.

Maar de Wizards beginnen langzaam hun ritme te vinden als ze in het kwartaal terugkomen.

Ze maakten eerst een 4-0 run om de wedstrijd binnen vijf punten te brengen met 3:39 over in het kwart.

Maar de Wizards stonden nog steeds zes punten achter op de 76ers.

Ish Smith blokkeerde Harris die Davis Bertans een emmer van achter de driepuntslijn bezorgde, waardoor het spel op een punt kwam.

Bertans slaat nog een driepunter en geeft daarmee voor het eerst de leiding over de 76ers na een achterstand van maar liefst 10 punten.

Al snel breidden de Wizards de voorsprong uit tot vier punten met nog minder dan een minuut te spelen.

Harris raakt dan een emmer, waardoor de voorsprong tot twee punten wordt teruggebracht, waarna Dwight Howard een overtreding maakt met een emmer, waardoor de 76ers op voorsprong komen.

Westbrook geeft de Wizards vervolgens een voorsprong van één punt met nog 7,6 te gaan.

Het kwart eindigt op 28-27.

Sterk schieten van beide kanten in het tweede kwart.

Ish Smith met de dubbel opent het tweede kwart. Gevolgd door de springer van Beal die een voorsprong van vijf punten opleverde.

Embiid trok vervolgens een fout toen hij een basket maakte en het spel gelijk maakte met 9:30 op de klok.

hoeveel verdient jimmy johnson?

Beide teams gingen heen en weer en raakten de emmer.

Danny Green slaat een driepunter en Rui Hachimura antwoordt terug met een turn-around jumper.

Embiid en Harris sloegen back-to-back buckets en gaven de 76ers een voorsprong van vier punten.

Len raakt dan een jumper om het gat te dichten.

Maar Harris klopte een driepunter om het gat weer te vergroten. Len trok een overtreding samen met een emmer om het gat opnieuw te dichten.

Harris' briljante schietpartij gaat door terwijl hij back-to-back buckets raakt, waardoor hij een voorsprong van vier punten opleverde met 3:44 over in het kwart.

Westbrook rijdt vervolgens naar de basket en eindigt met een lay-up, gevolgd door de driepunter van Raul Neto, waardoor de Wizards een voorsprong van één punt krijgen.

Beide teams bonden opnieuw op 51-51 met nog 2:26 te gaan.

Harris bleef bakken maken voor de 76ers om de leiding te geven.

De Wizards antwoordden terug om het spel opnieuw te binden.

Dwight trok een overtreding samen met een emmer, waardoor de 76ers een voorsprong van vier punten hadden.

Bertans slaat vervolgens een driepunter en brengt de wedstrijd op een punt.

waar ging Kyle Lowry naar de universiteit?

Gafford laat dan de emmer vallen op Beal miss layup, waardoor de Wizards opnieuw een punt voorsprong krijgen.

Het kwart eindigt met 62-61 met de Wizards aan de leiding.

De Wizards begonnen in het derde kwart.

Russell Westbrook scoort de eerste punten van het derde kwart op vrije worpen.

Joel embiid laat een driepunter vallen met 10:32 over in het kwart, omdat dit de wedstrijd op 66-66 brengt.

Dan antwoordt Len terug met een emmer op de pas van Westbrook.

Seth Curry raakt vervolgens een driepunter en nam vervolgens de leiding voor de 76ers.

Beide teams gingen heen en weer en scoorden om de leiding te nemen.

Harris slaat een lay-up op Simmons gestuiterde pass gevolgd door Simmons' dunk op Embiid's gemiste emmer.

De Wizards maakten vervolgens een 7-1 run en namen halverwege het kwart een voorsprong van drie punten.

Harris sloeg vervolgens een driepunter om de wedstrijd gelijk te trekken op 77-77.

De Wizards nemen vervolgens de leiding met een emmer en vervolgens slaat Seth een driepunter om de leiding te nemen voor de 76ers.

Danny Green laat dan een lay-up vallen en vergroot de voorsprong voor de 76ers.

Beal antwoordt terug met een emmer om de Wizards met één punt te brengen.

Green slaat een driepunter rechtsback, wat een voorsprong van vier punten op de Wizards oplevert.

Gevolgd door Seth's driepunter op Harris' pass om de 76ers een voorsprong van zeven punten te geven.

Beal antwoordt terug met een jumper en Seth antwoordt ook meteen met een jumper.

Ish Smith zet Gafford in voor een emmer.

De 76ers pakten 8 punten voorsprong met nog 1:21 op de klok.

Embiid antwoordt meteen nadat Beal een emmer heeft gescoord terwijl het kwart eindigt op 93-99 met de 76ers aan de leiding.

De 76ers pakken de overwinning.

Schud Milton raakt een driepunter terwijl de 76ers een voorsprong van negen punten nemen.

Robin Lopez antwoordt terug met een emmer die de voorsprong 95-102 snijdt met slechts een minuut in het spel.

George Hill antwoordde toen terug met een lay-up om de voorsprong te vergroten.

devon tenen gerelateerd aan jonathan tenen

Westbrook laat een springer vallen en brengt het spel op vijf punten.

Vervolgens antwoordde Seth terug met een springer die een voorsprong van zeven punten op de 76ers nam.

Rui Hachimura laat vervolgens een driepunter vallen, waardoor het spel op vier punten komt.

Curry laat opnieuw een emmer vallen voor de 76ers.

Green sloeg een driepunter op Harris-pass en gaf de 76ers een voorsprong van 9 punten met nog 3:13 in het spel.

Zowel het team ging heen en weer scoren.

Bertans sloeg een driepunter en bracht de wedstrijd op zes punten met nog 1:52 te gaan.

Hachimura tikt een driepunter omver om de voorsprong te verkleinen.

Embiid maakt twee rechte vrije worpen met nog slechts 14 seconden te gaan, wat het spel voor de 76ers bezegelt.

Als het spel eindigt, 118-125, waardoor de 76ers de eerste overwinning behalen.

Scorebord:

Tobias Harris liet de NBA-play-offs op het hoogste niveau vallen en scoorde 37 punten met 6 rebounds en 2 rebounds.

In de tussentijd, Joel embiid liet 30 punten vallen, samen met 6 rebounds en 3 assists.

Evenzo scoorde Seth Curry 15 punten met 4 rebounds en een assist.

En Danny Green scoorde 11 punten, samen met 2 rebounds en 2 assists.