Nba

De comeback van de 76ers om de serie te evenaren

Welke Film Te Zien?

De Philadelphia 76ers en de Atlanta Hawks stonden dinsdagavond tegenover elkaar voor Game 2 van de halve finales van de Eastern Conference.

Met een overwinning in Game 1 zochten de Hawks naar een nieuwe overwinning en zetten ze hun momentum voort vanaf Game 1.

Aan de andere kant kwamen de 76ers met een missie om de serie te binden.

En ze slaagden erin de serie te binden door de Atlanta Hawks te verslaan.

De 76ers versloegen de Hawks met 118-102 achter het vuur van Joel Embiid.

Naast Embiid droegen Seth Curry en Tobias Harris 20 pluspunten bij, terwijl Shake Milton het spel hielp veranderen met zijn briljante schietpartij in de tweede helft.

Aan de andere kant leidden Trae Young en Danilo Gallinari de Hawks in het offensief en gaven ondanks het verlies het de 76ers moeilijk.

De 76ers begonnen sterk, namen de leiding in de eerste helft en domineerden het grootste deel van het kwartaal de Hawks.

Sterk offensief van beide teams in de eerste helft.

De 76ers namen vroeg in het eerste kwart een voorsprong van acht punten toen Tobias Harris de voorsprong uitbreidde tot 12 punten met een lay-up en een turn-around jumper direct terug op het volgende balbezit.

Seth Curry's steegje naar Ben Simmons voor de dunk gaf de 76ers een voorsprong van 18 punten met nog 3:39 te spelen in het eerste kwart.

De 76ers bleven het hele kwartaal de Hawks domineren.

Ze waren 31-20 toen Onyeka Okongwu George Hill aan de rand blokkeerde.

Maar Tobias Harris kwam met een floater op de follow-up die leidde tot 13 punten voorsprong van de 76ers met nog 2,6 seconden te gaan.

Het eerste kwart eindigde met 33-20 en de 76ers namen de leiding.

De Hawks komen terug in het tweede kwart.

Met een achterstand van 13 punten gingen de Hawks het tweede kwart in en brachten de voorsprong snel terug tot 11 punten.

En opnieuw in 8 punten nadat Danilo Gallinari een emmer van achter de driepuntslijn liet vallen.

De Hawks brachten de voorsprong terug tot twee punten toen Clint Capela een dunk liet vallen op Trae Young's steegje.

Terwijl Joel Embiid meteen terug antwoordde met een dunk aan de andere kant.

De 76ers vergrootten opnieuw de voorsprong met 44-35 met nog minder dan vijf minuten te spelen in het tweede kwart.

Embiid liet een fadeaway jumper vallen en breidde de voorsprong uit tot 11 punten.

Maar de Hawks maakten opnieuw een comeback.

De voorsprong werd teruggebracht tot acht punten met nog meer dan drie minuten te gaan voordat Seth Curry een driepunter liet vallen.

En de 76ers domineerden opnieuw de Hawks.

Kevin Huerter liet een driepunter vallen met nog 34 seconden te gaan.

En Danilo Gallinari kwam met nog maar twee seconden te gaan met nog een driepunter.

Zo maakten de Hawks een comeback, van een achterstand van 13 punten in het begin van het kwart tot slechts vier punten achterstand vlak voor de tweede helft.

De 76ers domineren opnieuw de Hawks in het derde kwart.

De Hawks kwamen vroeg in het derde kwart opnieuw achter de 76ers.

Omdat de 76ers een voorsprong van 7 punten namen met nog 7:15 in het derde kwart.

Terwijl Embiid een driepunter op de pass van Tobias Harris neerhaalde.

Clint Capela bedacht een dunk op Trae young's alley-oop.

Bogdan Bogadanovic sloeg een driepunter neer en bracht de voorsprong terug tot een punt met nog minder dan vier minuten te spelen in het derde kwart.

The Hawks nam vervolgens een punt voorsprong met 2:22 te spelen in het derde kwart.

Terwijl Shake Milton een driepunter neerhaalde, nam hij meteen de leiding.

Milton sloeg een driepunter neer op de zoemer en eindigde het kwart met 84-91 in het voordeel van de 76ers.

De 76ers namen al vroeg in het vierde kwartaal een voorsprong van 11 punten.

Als Dwight Howard kwam met een emmer na het krijgen van de offensieve rebound.

Shake Milton zette zijn hete scoren voort en liet een driepunter vallen.

Dat gaf de 76ers een voorsprong van 19 punten, 107-88 met nog ongeveer acht minuten te gaan in de wedstrijd.

Joel Embiid sloeg een springer neer die het spel voor de 76ers bezegelde.

De 76ers wonnen, versloegen de Hawks met 118-102 en brachten de serie gelijk met 1-1.

Joel Embiid hete scoren leidde de 76ers.

De 76ers domineerden de Hawks achter hot shooting van Joel Embiid.

Hij leidde de scorers en liet een carrière-playoff-high vallen met 40 punten.

Samen met 13 rebounds en 2 assists, 13 van 25 vanuit het veld en 12 van 16 vanaf de vrije worplijn.

Hij wordt nu de eerste Sixers-speler die 40 punten plus verliest in de play-offs sinds Allen Iverson.

En met meer dan 10 rebounds van het spel, wordt hij de eerste speler met 40 punten en 10 rebounds sinds Billy Cunningham in 1970.

Naast Embiid lieten de 76ers starters Tobias Harris en Seth Curry een geweldige prestatie neer voor de overwinning.

Tobias Harris liet 22 punten, 6 rebounds en 4 assists vallen, terwijl Seth Curry van achter de boog bijdroeg.

Hij liet vijf van zijn zes pogingen van achter de boog vallen en sloot de wedstrijd af met 21 punten en 2 assists.

Ondertussen vatte Shake Miton vuur toen hij van de bank kwam en in de tweede helft 14 punten liet vallen.

welke maat schoen draagt ​​anthony davis?

Hij maakte ook 3 rebounds en een assist en was vijf van de acht van het veld en vier van de vijf van de driepuntslijn.

Bovendien was hij +15 in 14 minuten, de 2e hoogste +/- onder 15 minuten door een Sixer in een playoff-wedstrijd sinds 1997.

Trae Young en Danilo Gallinari voerden de Hawks aan.

Aan de andere kant leidden de Hawks Trae Young en Danilo Gallinari de aanval in het offensief.

Elk eindigde het spel met een team-high 21 punten.

Trae Young leidde de starters van de Hawks en scoorde 21 punten en 11 assists double-double, samen met 3 assists.

Gevolgd door Bogdan Bogdanovic die 14 punten liet vallen, samen met 7 rebounds en 2 assists.

Terwijl Clint Capela 10 punten en rebounds bijdroeg voor de starters.

En John Collins maakte 10 rebounds en liet 8 punten vallen.

Ondertussen leidde Danilo Gallinari de Hawks-bank en scoorde 21 punten, 9 rebounds en 2 assists.

Gevolgd door Kevin Huerter, die 20 punten, 2 rebounds en 2 assists liet vallen.

Nu keert de game terug naar State Farm Arena voor Game 3 op vrijdagavond.